Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Αναπροσαρμογή συμβολαίου στον Τσέριν ο Παναθηναϊκός - Σαν all-around παίκτης υπολογίζεται ο Κώτσιρας»

Το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού με τον Τάσο Νικολογιάννη.

Αποστολή στην Αυστρία
Αποστολή στην Αυστρία

Τις τελευταίες πληροφορίες από το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού μετέφερε ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Αφού αναφέρθηκε -αρχικά- στην πρωινή προπόνηση της ομάδας στην οποία ο Ντιέγκο Αλόνσο έδωσε μεγάλο βάρος στην κυκλοφορία της μπάλας και το πρέσινγκ ο ρεπόρτερ του τριφυλλιού υπενθύμισε ότι αύριο είναι προγραμματισμένο το πρώτο φιλικό παιχνίδι της ομάδας, στο οποίο δεν θα αγωνιστεί ο Πάλμερ-Μπράουν.

Σχετικά με τα μεταγραφικά ανέφερε ότι μέχρι και την ερχόμενη Τετάρτη-Πέμπτη αναμένεται να έχει κλείσει το θέμα της απόκτησης του αριστερού μπακ, στην περίπτωση που δεν υπάρχει θετική εξέλιξη με τον Γιαννούλη, που οι πράσινοι είναι αποφασισμένοι να περιμένουν μέχρι και το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Από εκεί και πέρα αναφέρθηκε σε θέματα ανανεώσεων συμβολαίων. Τόνισε ότι η διοίκηση σκοπεύει να κάνει αναπροσαρμογή στο συμβόλαιο του Τσέριν και επέκτασή αυτού, ενώ ξεκαθάρισε και το πώς έχει η κατάσταση στη θέση των δεξιών μπακ.

Διευκρίνισε ότι ο Παναθηναϊκός ανανέωσε το συμβόλαιο του Κώτσιρα ενημερώνοντάς τον ότι θα υπολογίζεται όχι μόνο σαν δεξί μπακ αλλά σαν ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να προσφέρει και σε άλλες θέσεις, σαν all-around, κάτι που διαπιστώθηκε ότι μπορεί να κάνει με μεγάλη επιτυχία στο δεύτερο μισό της περσινής σεζόν με τον Φατίχ Τερίμ να τον χρησιμοποιεί και σαν αμυντικό χαφ.

Σαν δεξιά μπακ οι πράσινοι υπολογίζουν τους Βαγιαννίδη και Μπάλντοκ με τον Αλόνσο να έχει δείξει στην προετοιμασία ότι υπολογίζει στον νεαρό και να του μιλά αρκετές φορές.

Τέλος ενημέρωσε ότι ο Ξενόπουλος αποτελεί παρελθόν. Ζήτησε να φύγει για να έχει χρόνο συμμετοχής κάτι που το δέχθηκε ο Παναθηναϊκός με τον παίκτη να έχει προφορική συμφωνία με την Κηφισιά.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x