Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Αν είναι σοβαρός, θα περάσει ο Παναθηναϊκός - Μεγάλες ευρωπαϊκές στιγμές με Adidas»

Για τις νέες εμφανίσεις του Παναθηναϊκού αλλά και για τις επικείμενες αναμετρήσεις με τη Ντνίπρο στο πλαίσιο του β' προκριματικού του Champions League μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM o Τάσος Νικολογιάννης.

Την ιδιαίτερη και πολύ σημαντική εκδήλωση στο Ζάππειο κατά την οποία έγιναν τα αποκαλυπτήρια της νέας φανέλας του Παναθηναϊκού, σχολίασε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Τάσος Νικολογιάννης!

Ο ρεπόρτερ των «πρασίνων» αρχικά ανέφερε: «Δεν ήταν μια τυπική παρουσίαση φανέλας. Είναι σημαντικό ότι είναι έγινε στο Ζάππειο. Είναι μια ομάδα συνυφασμένη με την Αθήνα ο Παναθηναϊκός. Το γεγονός ότι τιμήθηκαν οι άνθρωποι που παίρνουν χρόνια εισιτήρια διαρκείας και ήταν δίπλα στην ομάδα στα δύσκολα έχει μεγάλη σημασία».

Αναφορικά με την κλήρωση του Παναθηναϊκού, ο Τάσος Νικολογιάννης τόνισε: «H Ντνίπρο ήταν σίγουρα προτιμότερη από τη Γκενκ. Θα είναι έγκλημα να πιστεύουμε ότι ο Παναθηναϊκός έχει προκριθεί. Σίγουρα δεν είναι μια ομάδα που τρομάζει αλλά για να προκριθεί ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να είναι σοβαρός», ανέφερε αρχικά ενώ στη συνέχεια υπογράμμισε:

«Θετικό το γεγονός ότι δεν παίζει στην Ουκρανία και είναι σε ουδέτερο έδαφος η έδρα της Ντνίπρο, αλλά αυτό δεν λέει απολύτως τίποτα. Είναι μια ομάδα συμπαγής και δεμένη».

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x