Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Άτυχος ο Ολυμπιακός με τους τραυματισμούς στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν»

Ακούστε το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού από τον Κώστα Νικολακόπουλο στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία νεά του Ολυμπιακού, κυρίως σε ό,τι αφορά την κατάσταση του Γιώργου Μασούρα, μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Συγκεκριμένα, ο ρεπόρτερ της ομάδας τόνισε πως οι Πειραιώτες περιμένουν με μεγάλο ενδιαφέρον τα αποτελέσματα των εξετάσεων του διεθνούς μεσοεπιθετικού, στις οποίες υποβάλλεται από το ιατρικό επιτελείο της Εθνικής ομάδας. Γιατί ναι μεν φαίνεται να μην είναι κάτι σοβαρό, αλλά και 15 μέρες να μείνει έξω, τίθεται εν αμφιβόλω η παρουσία του στα παιχνίδια του Ολυμπιακού με τον Άρη και με τη Λιόν.

Μάλιστα, είπε για τον Μασούρα πως πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή, ο οποίος στα περίπου έξι χρόνια που είναι στους «ερυθρόλευκους» δεν έχει τραυματιστεί… σχεδόν ποτέ, γιατί πριν από τρία χρόνια (τέλη του Καλοκαιριού του 2021) είχε και πάλι τότε μία θλάση και είχε χάσει 5-6 παιχνίδια.

Με την ευκαιρία, υπογράμμισε πως ο Ολυμπιακός έχει σταθεί άτυχος στο ξεκίνημα της σεζόν, από πλευράς τραυματισμών, γιατί ο Μασούρας είναι ο πέμπτος παίκτης που τραυματίζεται. Τρεις ήταν στο ξεκίνημα της προετοιμασίας (Στάμενιτς, Γκαρθία και Ελ Κααμπί), που ευτυχώς έχουν επιστρέψει υγιείς, ο Ρέτσος που έχει χάσει και τις τρεις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος και τώρα ο Μασούρας που την «πάτησε» στην Εθνική.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x