Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Το καλό και το κακό για Μπακαμπού και ο χρυσός κανόνας για προπονητή»

Ο Κώστας Νικολακόπουλος μίλησε για το Ολυμπιακός-ΑΕΚ, το μέλλον του Μπακαμπού, αλλά και ένα κριτήριο για την επιλογή προπονητή.

Σε τρία σημεία στάθηκε στο ρεπορτάζ του για τον Ολυμπιακό μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Νικολακόπουλος. Αρχικά, αναφέρθηκε στο παιχνίδι με την ΑΕΚ και την προσδοκία του Ανιγκό να έχει στη διάθεσή του τον Χουάνγκ.

Εν συνεχεία μίλησε για το μέλλον του Μπακαμπού τονίζοντας πως από τη μία είναι καλό που σε όλες τις αναφορές του στο εξωτερικό τονίζει πως αισθάνεται καλά στον Ολυμπιακό και βλέπει θετικά την παραμονή του, αλλά από την άλλη σημείωσε πως δεν είναι ευχάριστο για τη διαπραγμάτευση ότι εμφανίζεται από ξένα ΜΜΕ ως στόχος ομάδων από Ισπανία και Γερμανία.

Τέλος, σε ό,τι αφορά στο θέμα προπονητή, είπε πως έχει ακόμη τουλάχιστον 10-15 μέρες η υπόθεση για να καταλήξει, ενώ αναφέρθηκε στον χρυσό-όπως τον χαρακτήρισε-κανόνα, που βοηθά σε μια καλή επιλογή: «Όταν ένας προπονητής μένει σε 2, 3 ή 4 ομάδες πάνω από δύο χρόνια συνεχόμενα, σημαίνει ότι αν μη τι άλλο έχει σοβαρότητα, συνέπεια και τα πάει καλά. Ας θυμηθούμε και το βιογραφικό του Βαλβέρδε, του Μαρτίνς ή του Αλμέιδα και του Γιοβάνοβιτς για παράδειγμα. Άρα ένας τέτοιος προπονητής σού δίνει περισσότερες πιθανότητες να έχεις μαζί του πετυχημένη συνεργασία», σχολίασε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x