Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Τι ισχύει για τον Ολυμπιακό και τον Σαρί»

Το ρεπορτάζ του Κώστα Νικολακόπουλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 σχετικά με την πληροφορία περί διαπραγματεύσεων Ολυμπιακού-Ντεμίρσπορ για τον Γιουσούφ Σαρί.

Με αφορμή την πληροφορία από την Τουρκία περί διαπραγματεύσεων του Ολυμπιακού με την Ντεμίρσπορ για τον Γιουσούφ Σαρί, ο Κώστας Νικολακόπουλος εξήγησε κάποια πράγματα στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Πρώτον, ότι ο τουρκικός σύλλογος χρωστάει στον Ολυμπιακό περίπου τέσσερα εκατομμύρια ευρώ από την μεταγραφή του Ονιεκούρου και άλλες περίπου 500.000 ευρώ από αυτή του Σισέ. Παρά το γεγονός ότι υπάρχουν οφειλές για τους δύο παίκτες ο τουρκικός σύλλογος δεν έχει προσφέρει τίποτα από τα οφειλόμενα χρήματα επικαλούμενος τα όντως σοβαρά οικονομικά του προβλήματα.

Δεύτερον, τον περασμένο Σεπτέμβριο είχαν γίνει επίσημες διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο συλλόγων για να λυθεί το οικονομικό θέμα μέσω της απόκτησης του Σαρί από τον Ολυμπιακό. Κάτι που όμως «ναυάγησε» γιατί οι Τούρκοι κοστολογούσαν τον παίκτη με περισσότερα από 4,5 εκατομμύρια ευρώ που είναι τα χρήματα που οφείλονται.

Τρίτον, σε αυτό το καλοκαίρι, και μέχρι αυτή την στιγμή, προχωρημένες διαπραγματεύσεις για τον Σαρί δεν έχουν γίνει. Έχουν υπάρξει κάποιες συζητήσεις όντως σε ανιχνευτικό επίπεδο, με διάθεση των Τούρκων να ξαναβάλουν την υπόθεση στο τραπέζι.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x