Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Περιμένουμε να κλείσει ο Γουίλιαν - Τι γίνεται με τις άλλες περιπτώσεις στον Ολυμπιακό»

Το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού με τον Κώστα Νικολακόπουλο.

Τις τελευταίες πληροφορίες από τον Ολυμπιακό μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον BwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο ρεπόρτερ των ερυθρολεύκων ανέφερε ότι οι ερυθρόλευκοι σε σχέση με πέρσι, φέτος στα δύο πρώτα εκτός έδρας ματς του (με Βόλο και Λαμία) έχουν συν πέντε βαθμούς και εξήγησε γιατί αυτό είναι πολύ σημαντικό.

Ο Κώστας Νικολακόπουλος μετά στάθηκε στη μεταγραφή του Γουίλιαν ο οποίος σήμερα βλέπει το προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού αλλά και τα νότια προάστια που θα μείνει, με τον ρεπόρτερ μας να εκφράζει την εκτίμηση ότι μπορεί να μην έχει υπάρξει ακόμη συμφωνία αλλά αναμένεται ότι όλα θα πάνε καλά και η μεταγραφή θα κλείσει.

Στη συνέχεια στάθηκε στις πληροφορίες από την Τουρκία για τον Ζίγιε λέγοντας ότι στο ερώτημα που πρέπει να απαντηθεί είναι αν οι Πειραιώτες τον έχουν ως εναλλακτική του Γουίλιαν αν κάτι στραβώσει με τον Βραζιλιάνο, ή αν θέλει να κάνει ένα διπλό χτύπημα και με τον Μαροκινό εξτρέμ.

Τόνισε ότι είναι αλήθεια ότι υπάρχουν επαφές με τον αριστεροπόδαρο Τούρκο, Γιαζίτσι, και τον Ουνάχι ενώ στην Τουρκία μιλάνε και για καταρχήν συμφωνία με τον Ολιβέιρα.

Από την Νότιγχαμ Φόρεστ λέγεται ότι υπάρχουν οι περιπτώσεις των Ντομίνγκες και Σόσα, ίσως και του Τόφολο αν πάρει και αριστερό μπακ. Το σίγουρο πάντως είναι -επεσήμανε- ότι οι ερυθρόλευκοι θέλουν να πάρουν και έναν οργανωτικό μέσο στιλ Όρτα, ενώ λέγεται ότι στο πλάνο υπάρχει και ένα όνομα που δεν έχει διαρρεύσει.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x