Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός στην Ευρώπη είναι πολύ καλύτερος εκτός έδρας παρά στο Καραϊσκάκη!»

Στο καλύτερο πρόσωπο που δείχνει ο Ολυμπιακός στα εκτός έδρας ευρωπαϊκά ματς μέσα στο 2022 στάθηκε ο Κώστας Νικολακόπουλος, μιλώντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού ενόψει Φράιμπουργκ μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Νικολακόπουλος.

Ο ρεπόρτερ ανέφερε αρχικά ότι η βασική δοκιμή του Μίτσελ στη χθεσινή προπόνηση ήταν με 5-3-2 και Πασχαλάκη στο τέρμα, Άβιλα, Μπα, Εμβιλά, Ντόι, Ρέαμπτσουκ στην άμυνα, Μπουχαλάκη, Κούντε, Χουάνγκ στα χαφ και Γκάρι Ροντρίγκες-Ελ Αραμπί μπροστά.

Τόνισε δε ότι πρώτον, σε κάποια στιγμή ο Ισπανός προπονητής γύρισε τον Χουάνγκ δίπλα στον Μπουχαλάκη και είχε δεκάρι τον Μπιέλ ενώ, δεύτερον, σήμερα μπορεί να προβάρει κάτι άλλο.

Σχολίασε από εκεί και πέρα ότι το ματς αυτό είναι το πιο δύσκολο φέτος στην Ευρώπη καθώς παίζει εκτός έδρας με μία από τις τρεις καλύτερες γερμανικές ομάδες της φετινής σεζόν, αλλά και ότι ο Ολυμπιακός μέσα στο 2022 είναι, για κάποιους λόγους, πολύ καλύτερος μακριά από το «Γ. Καραϊσκάκης»!

Υπενθύμισε χαρακτηριστικά τα αποτελέσματα με Αταλάντα (ήττα 0-3 εντός, ήττα 1-2 εκτός), Μακάμπι Χάιφα (ήττα 0-4 εντός, 1-1 εκτός), Σλόβαν Μπρατισλάβας (1-1 εντός με ισοφάριση Ελ Αραμπί στο 87', 2-2 εκτός), Απόλλωνα Λεμεσού (1-1 εντός, 1-1 εκτός όπου θα μπορούσε πολύ εύκολα να νικήσει) και Καραμπάγκ (ήττα 0-3 εντός, 0-0 εκτός).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x