Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Όλοι διαθέσιμοι στον Ολυμπιακό, αποφασίζει αύριο ο Μεντιλίμπαρ»

Θέμα Μεντιλίμπαρ είναι πλέον το ποιοι θα βρεθούν στην αποστολή και την 11άδα του Ολυμπιακού κόντρα στον Λεβαδειακό όπως ανέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6. Τι σχολίασε για Ροντινέι.

Με αφορμή την έρευνα που έδειξε ότι ο Ροντινέι είναι μέσα στους δέκα καλύτερους ντριμπλέρ παγκοσμίως από τη θέση του ακραίου αμυντικού, ο Κώστας Νικολακόπουλος υπενθύμισε ότι στα τελευταία ματς του Ολυμπιακού ο Μεντιλίμπαρ τον βάζει εξτρέμ και όχι μπακ.

Αναφορικά στον αγώνα με τον Λεβαδειακό στις 16:00 την Κυριακή (20/10) στο Καραϊσκάκη, εξήγησε γιατί οι «ερυθρόλευκοι» δεν παίζουν Σάββατο, παρότι ακολουθεί ευρωπαϊκό ματς.

Τόνισε ότι φάνηκε στη σημερινή προπόνηση πως όλοι οι παίκτες θα είναι στη διάθεση του Μεντιλίμπαρ, τόσο οι προερχόμενοι από τραυματισμούς (Τσικίνιο, Γουίλιαν, Ζέλσον), όσο και οι προερχόμενοι από ίωση (Πιρόλα, Γιαρέμτσουκ, Παπακανέλλος), αλλά και πως είναι θέμα Μεντιλίμπαρ να αποφασίσει αύριο ποιους θα πάρει αποστολή, ανάλογα με τον βαθμό ετοιμότητάς τους. Όπως και το πώς θα διαχειριστεί τον αγώνα σε σχέση με τους άλλους δύο αγώνες που ακολουθούν, την Πέμπτη στη Σουηδία και την Κυριακή στην Τρίπολη, με Μάλμε και Αστέρα αντιστοίχως.

Ακούστε τι ανέφερε στους Αντώνη Πανούτσο και Αντώνη Καρπετόπουλο:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x