Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, ενόψει του αυριανού ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ για την 7η αγωνιστική της Stoiximan Super League, μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Έρχεται άλλο ένα δύσκολο παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, αυτό με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, και θέλει να δώσει συνέχεια στη νίκη επί της Μπράγκα. Οι παίκτες του Ολυμπιακού πήγαν στα “κόκκινα” και αυτό είναι πάντα ένα ζήτημα, για να μπορέσει η ομάδα να επανέλθει μέσα σε τρία 24ωρα. Για αυτό και είμαστε λίγο επιφυλακτικοί όσον αφορά την ενδεκάδα», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας και πρόσθεσε:

«Υπό άλλες συνθήκες, αν το ματς ήταν Τετάρτη και το άλλο Κυριακή, θα έπαιζε με τους ίδιους παίκτες. Όμως αυτές οι συνθήκες βάζουν σε σκέψη τον προπονητή, μήπως φρεσκάρει την ομάδα και κάνει ροτέισον».

Για τον Τσίκινιο, είπε ότι είναι μεγάλη απώλεια, «όμως και οι τραυματισμοί είναι μέσα στο παιχνίδι και όταν πας στο 110% όπως έγινε την Πέμπτη στο ευρωπαϊκό παιχνίδι, μπορεί να έχεις έχεις και τραυματισμούς, όπως συνέβη και με την περίπτωση του Γουίλιαν».

Και συνέχισε, λέγοντας: «Δεν θα απέκλεια οποιαδήποτε έκπληξη για τη θέση του Τσικίνιο. Άρα για την ενδεκάδα, αν δεν προκύψουν άλλα προβλήματα για κούραση ή κάτι άλλο, μπορεί να είναι ίδιο το σχήμα, με μία αλλαγή αντί του Πορτογάλου. Είναι μεγάλο, βέβαια, το κίνητρο του Ολυμπιακού, αφού αν κερδίσει, θα απομακρυνθεί από τον Παναθηναϊκό και θα ήταν το ιδανικό αυτό, αν και μία ισοπαλία δεν θα ήταν κακό αποτέλεσμα και γιατί πρόκειται για εκτός έδρας ντέρμπι και γιατί την επόμενη αγωνιστική παίζουν Ολυμπιακός-Λεβαδειακός και ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, οπότε η ομάδα μπορεί εκμεταλλευτεί το οποιοδήποτε αποτέλεσμα του ντέρμπι των "δικεφάλων"».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x