Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Το πιο μεγάλο ενδιαφέρον η απόφαση Μεντιλίμπαρ για Γιαζίτσι και Μπακούλα στο Ολυμπιακός-Λεβαδειακός»

Θα γίνει μεγάλη μάχη ακόμα και για την αποστολή του Ολυμπιακού στο ματς με τον Λεβαδειακό, όπως ανέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο Κώστας Νικολακόπουλος μετέφερε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού.

Αναφορικά με τις πληροφορίες χτες το βράδυ περί αναβολής του Athens Kallithea-Ολυμπιακός, το οποίο είναι να γίνει στις 30/10 στη Λεωφόρο για το Κύπελλο Betsson, ο ρεπόρτερ του σταθμού είπε ότι στους «ερυθρόλευκους» δεν υπάρχει καμία τέτοια εικόνα και ο προγραμματισμός είναι να γίνει κανονικά αυτό το ματς στα τέλη του μήνα.

Σε αγωνιστικό επίπεδο, οι Γουίλιαν, Τσικίνιο και Ζέλσον, οι οποίοι προέρχονται από τραυματισμό φαίνεται ότι θα είναι στη διάθεση του Μεντιλίμπαρ για το ματς με τον Λεβαδειακό στο Καραϊσκάκη και όπως σχολίασε ο Κώστας Νικολακόπουλος, εφόσον επιβεβαιωθεί η συγκεκριμένη εκτίμηση, θα γίνει μεγάλη μάχη ακόμα και για την αποστολή. Αφού πρέπει να μείνουν εκτός 11 παίκτες που είναι πολύ μεγάλος αριθμός, «ίσως το πιο μεγάλο ενδιαφέρον, έχει η απόφαση του προπονητή για το αν θα πάρει στην 20άδα δυο παίκτες, με τον Γιαζίτσι, που ακόμα δεν είναι έτοιμος, αλλά διεκδικεί να πάρει κάποιο χρόνο και τον Μπακούλα, ο οποίος κατά κοινή ομολογία βρίσκεται σε πάρα πολύ καλή κατάσταση», κατέληξε ο Κώστας Νικολακόπουλος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x