Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού ενόψει του πρώτου απαιτητικού σερί αγώνων σε Ελλάδα και Ευρώπη, μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας, με αφορμή τη μεταγραφή του Μαρσιάλ και την κουβέντα που άνοιξε στην εκπομπή των Αντώνηδων για τους μεγάλους παίκτες που έχουν περάσει από το ελληνικό πρωτάθλημα, σχολίασε πως όλες οι μεγάλες ομάδες έχουν φέρει σπουδαία ονόματα, η διαφορά όμως είναι ότι ο Ολυμπιακός διαχρονικά φέρνει τα μεγαλύτερα ονόματα και έχει φέρει και τους πιο σπουδαίους παίκτες από όλες τις ομάδες μαζί.

Στα αγωνιστικά, επισήμανε πως για τους Πειραιώτες αρχίζει το Σάββατο στο «Βικελίδης» το πρώτο… βουνό, καθώς έχουν μέχρι την επόμενη διακοπή του πρωταθλήματος το ταξίδι στη Θεσσαλονίκη, τα δύο ευρωπαϊκά ματς με Λιόν και Μπράγκα, και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Μάλιστα, τόνισε πως ο Ολυμπιακός έβαλε χωρίς λόγο δύσκολα στον εαυτό του, με την τραγική ισοπαλία της Κυριακής, καθώς όταν έχεις ένα τέτοιο δύσκολο πρόγραμμα, είναι ό,τι το χειρότερο να προέρχεσαι από τέτοια γκέλα, που βέβαια μείωσε και τις επιπτώσεις της ισοπαλίας στο ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός, αφού έμειναν ικανοποιημένοι και οι δύο και έφερε την ΑΕΚ επίσης στην πρώτη θέση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x