Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Ο Τσακαλιδης έχει παίξει μια φορά Ολυμπιακό και χάριζε συνεχώς κάρτες παρά το σκληρό παιχνίδι»

Το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού με τον Κώστα Νικολακόπουλο.

Τις τελευταίες πληροφορίες από το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο ρεπόρτερ των ερυθρολεύκων αναφέρθηκε στην απόφαση για τη μη μετακίνηση οπαδών του Ολυμπιακού και της Φενέρμπαχτσέ στα μεταξύ τους παιχνίδια και εξήγησε πως η τουρκική ομοσπονδία εξέθεσε τη Φενέρμπαχτσέ με μια ανακοίνωση για τις μη αναβολές αγώνων για την αντίπαλο των ερυθρολεύκων στο Conference League.

Για το ματς με τη Λαμία ο Κώστας Νικολακόπουλος είπε ότι ο Μεντιλίμπαρ έδειξε στις δηλώσεις του υποψιασμένος για το τι παίζει, μιας και το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός είχε χάσει στη Λαμία στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος τα λέει όλα. Στη συνέχεια εξέφρασε την απορία για τον ορισμό του διαιτητή Τσακαλίδη στον αγώνα αυτόν, λέγοντας ότι δεν έχει παίξει κανένα δύσκολο ματς μέχρι τώρα στην καριέρα του και τον βάζουν να παίξει ένα των playoffs, ενώ στο Λαμία-ΑΕΚ είχε οριστεί διαιτητής ο διεθνής Μανούχος.

Υπενθύμισε ότι ο Τσακαλίδης στη μόνη φορά που είχε ξανασφυρίξει παιχνίδι του Ολυμπιακού, ήταν το εκτός έδρας με τον Λεβαδειακό στο Κύπελλο, σε μια πολύ κακή διαιτησία χαρίζοντας συνεχώς κάρτες στους γηπεδούχους παρά το σκληρό τους παιχνίδι.

Τόνισε τέλος ότι ο Τσακαλίδης είναι από τον σύνδεσμο Χαλκιδικής, ουσιαστικά από τη Θεσσαλονίκη, και ότι δεν έχει λογική να ανταγωνίζεται ο Ολυμπιακός με τον ΠΑΟΚ και να ορίζεται διαιτητής από τη Χαλκιδική σε ένα κρίσιμο ματς των Πειραιωτών στα πλέι-οφ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x