Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Για τριετές συμβόλαιο η συμφωνία του Ολυμπιακού με Τζολάκη»

Στις πληροφορίες για το νέο συμβόλαιο του Τζολάκη με τον Ολυμπιακό αναφέρθηκε ο Κώστας Νικολακόπουλος, δίνοντας και ρεπορτάζ για τα υπόλοιπα ανοιχτά θέματα των «ερυθρολεύκων».

Ο Κώστας Νικολακόπουλος μετέφερε τις πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες υπάρχει καταρχήν συμφωνία του Ολυμπιακού για τριετές συμβόλαιο, όπερ σημαίνει ότι θα τον δεσμεύει μέχρι το 2027, με τις υπογραφές να αναμένονται κατά την επιστροφή του από την Εθνική.

Με αφορμή τα ρεπορτάζ από το εξωτερικό για το ενδιαφέρον της Μπολόνια για τον Ελ Κααμπί, τόνισε ότι ο Ολυμπιακός δεν τα παρατάει για τον πρώτο του σκόρερ και κινείται πλέον δυναμικά για κλειστό συμβόλαιο σε συνέχεια του 1+1 που είχε συμφωνηθεί από το περασμένο καλοκαίρι.

Αναφέρθηκε στη συνέχεια στις πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες, έχει κλείσει τον 23χρονο αριστερό μπακ Νίκο Αθανασίου από τον Ατρόμητο, αλλά και στο δημοσίευμα σήμερα από την Ισπανία που προϊδεάζει για σύντομη υπογραφή του Ντάνι Γκαρθία στους «ερυθρόλευκους».

Στο τέλος κάνοντας λίγο… gossip, είπε ότι στη χθεσινή εκδήλωση του Βαγγέλη Μαρινάκη για τα Ποσειδώνια ήταν καλεσμένη η Κάιλι Μινόγκ, ενώ από τον Ολυμπιακό παρευρέθηκε και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Αναλυτικά το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x