Stoiximan Super League

Νίκη και… πάει από την αρχή

Μία νίκη που θα του δώσει το δικαίωμα να κάνει ένα νέο ξεκίνημα ψάχνει ο Απόλλων Σμύρνης απέναντι στον Λεβαδειακό, με τον Αλέκο Βοσνιάδη να μην αντιμετωπίζει προβλήματα πλην των γνωστών απουσιών.

Τα θεωρητικά… δύσκολα σχεδόν πέρασαν για τον Απόλλωνα Σμύρνης και πλέον άπαντες, μετά τα άσχημα αποτελέσματα θέλουν να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό στη Ριζούπολη. Ο Αλέκος Βοσνιάδης εκτός από τους γνωστούς απόντες, Τσοκάνη και Γκουέλα, δεν αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα απουσιών και θα έχει στην διάθεσή του όλους τους παίκτες του.

Ο Έλληνας τεχνικός μετά το παιχνίδι του Κυπέλλου και την εκτός έδρας ισοπαλία με τον Πλατανιά, αναμένεται να κάνει εκ νέου αλλαγές στην ενδεκάδα, ωστόσο, θα χρησιμοποιήσει και κάποιους εκ των μέχρι τώρα αναπληρωματικών, που είχαν καλή απόδοση με τους Χανιώτες. Μετά το τέλος της προπόνησης ο Βοσνιάδης ανακοίνωσε την αποστολή στους παίκτες του.

Η αποστολή του Απόλλωνα Σμύρνης: Αλβαρεζ, Αργυρόπουλος, Βέρτζος, Γουμάγιας, Γκουέλα, Δεληζήσης, Διαμάντης, Καμαρά, Κόρμπος, Μίνγκας, Μπάρκογλου, Παντελιάδης, Παπαζαχαρίας, Πετρόπουλος, Τζόρβας, Τσιλιγκίρης, Φαρινόλα, Έγκον, Χατζηζήσης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x