Stoiximan Super League

Ναπολεόνι: «Δεν φοβόμαστε τίποτα»

Την εκτίμηση ότι ο Ατρόμητος μπορεί να φτάσει ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα της Σούπερ Λίγκας εξέφρασε ο Στέφανο Ναπολεόνι, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

«Δεν είμαστε μακριά από την πεντάδα. Υπάρχουν αρκετά παιχνίδια και αν συνεχίσουμε έτσι, δε φοβόμαστε τίποτα και μπορούμε να πάμε εκεί που θέλουμε», τόνισε ο χρυσός σκόρερ του Ατρομήτου στη νίκη (4-3) επί του Αστέρα Τρίπολης, Στέφανο Ναπολεόνι, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Στη συνέχεια, ο Ιταλός φορ τόνισε ότι δεν υπήρχε κάποιο πρόβλημα με τον Γιώργο Παράσχο, αλλά οι Περιστεριώτες ήταν άτυχοι και ίσως εκεί οφείλεται η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία με την έλευση του Ρικάρντο Σα Πίντο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Στέφανο Ναπολεόνι στην εκπομπή «Εκ της διευθύνσεως» με τον Γιώργο Χελάκη

Για το γκολ με τη κεφαλιά που πέτυχε στη χθεσινή αναμέτρηση:

«Ήρθε η μπάλα και εκείνο που σκέφτηκα ήταν να κάνω την κεφαλιά. Μετά όταν ξαναείδα το γκολ κατάλαβα ότι έκανα μία κίνηση για να πάρω την κατάλληλη θέση. Δε θυμάμαι αν ήταν το ομορφότερο της καριέρας μου. Σίγουρα είναι ένα από τα ωραιότερα γκολ που έχω πετύχει. Είναι και η στιγμή. Όλα τα μετράω. Έκανα και το χατ-τρικ και δεν μπορούσε να είναι καλύτερο».

Για τη συνεργασία του με τον Ρικάρντο Σα Πίντο

«Δεν μπορώ να πω ότι με τον Παράσχο δεν δουλέψαμε καλά. Ήμασταν μαζί στον Λεβαδειακό και τον Ατρόμητο. Φέτος δεν μας πήγαινε τίποτα. Είχα ευκαιρίες να σκοράρω. Ήμουν άτυχος, είχα τέσσερα δοκάρια και χθες κατάφερα να πετύχω όλα μαζί τα γκολ που είχα χάσει. Όταν παίζουμε ομαδική μπορούμε να κερδίσουμε τον οποιονδήποτε αντίπαλο».

Για τη θέση του στο γήπεδο:

«Μπορώ να παίξω σαν εξτρέμ και σαν δεύτερο επιθετικός, αλλά μου αρέσει να παίζω σαν σέντερ φορ. Νιώθω σέντερ φορ. Μου αρέσει να κινούμαι ανάμεσα στα δύο στόπερ, όπως έγινε στη φάση με τον Παπάζογλου. Αυτές τις κινήσεις κάνω μέσα στο γήπεδο. Μου αρέσει να βγαίνω στην πλάτη της άμυνας».

Για την πορεία του Ατρομήτου τη φετινή σεζόν:

«Σίγουρα ξέρουμε ότι δεν αρχίσαμε καλά. Μπορούσαμε να έχουμε περισσότερους βαθμούς. Παίξαμε με τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ, στη συνέχεια είχαμε τον αγώνα με τον Εργοτέλη που θα μπορούσαμε να διοικήσουμε κάτι καλύτερο. Είχαμε δύσκολο πρόγραμμα. Παίξαμε με τον Παναθηναϊκό και χθες με τον Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος είναι πάντα δύσκολος αντίπαλος. Είμαστε πάντα εκεί και δεν είμαστε μακριά από την πεντάδα. Υπάρχουν αρκετά παιχνίδια και αν συνεχίσουμε έτσι, δε φοβόμαστε τίποτα και μπορούμε να πάμε εκεί που θέλουμε».

Για το μέλλον του:

«Τώρα δε σκέφτομαι κάτι. Έχω συμβόλαιο με τον Ατρόμητο. Ένας ποδοσφαιριστής θέλει να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται. Θέλω να κάνω εμφανίσεις ανάλογες με τις περσινές και να βοηθήσω την ομάδα να φτάσει εκεί που πρέπει. Όλοι θα είναι ευχαριστημένοι με κάτι τέτοιο. Θα έχουν όλοι κέρδη από αυτό. Θέλω να πετύχω όσα περισσότερα γκολ μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα».

Για το αν θέλει να παίξει στην Ιταλία:

«Θα μου άρεσε κάποια στιγμή, να μην λέμε ψέματα. Όταν ήμουν πιο μικρός το σκεφτόμουν πιο συχνά, αλλά τώραε όχι τόσο πολύ. Πλέον είμαι εδώ, είμαι μία χαρά, μου αρέσει η Ελλάδα και είμαι σε μία ομάδα που γουστάρω να παίζω».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x