Stoiximan Super League

«Ναι, αρέσει στον Στραματσόνι ο Σίμιτς»

Επιβεβαιώθηκε το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Στέφαν Σίμιτς από τον μάνατζερ του Τσέχου στόπερ. Παραμένει φαβορί ο Αντέι, σενάριο για Μπιανκέτι.

Εξελίξεις αναμένονται τις επόμενες ημέρες στο θέμα της απόκτησης στόπερ από τον Παναθηναϊκό. Ο Λούκα Αντέι είναι το πρώτο φαβορί, καθώς φαίνεται πως υπάρχει συμφωνία με τη Σασουόλο για το δανεισμό του για ενάμιση χρόνο, ωστόσο ακόμη αυτή δεν έχει ενεργοποιηθεί καθώς ο Αντρέα Στραματσόνι δείχνει να προσπαθεί για κάτι καλύτερο.

Στη λίστα του Παναθηναϊκού για την άμυνα είναι ο Στέφαν Σίμιτς, όπως επιβεβαίωσε μιλώντας στην «Πράσινη» ο μάνατζερ του Τσέχου αμυντικού, Μίλαν Μαρτίνοβιτς. «Είναι αλήθεια πως ο Στραματσόνι έχει ενδιαφερθεί για τον Στέφαν. Τον γνωρίζει καλά και έχω καταλάβει πως είναι ένας παίκτης που του αρέσει, αλλά μέχρι τώρα υπάρχει απλά ενδιαφέρον. Δεν έχει γίνει η παραμικρή επίσημη συζήτηση. Εμείς είμαστε έτοιμοι γι’ αυτό το ενδεχόμενο, αλλά ακόμη δεν έχει γίνει τίποτα. Ξέρω ότι ο Στραματσόνι εξετάζει και κάποιες άλλες επιλογές, όπως του Αντέι της Σασουόλο και του Ερτό της Ουντινέζε. Είχα ακούσει και για την περίπτωση του Σίλντενφελντ, αλλά μάλλον ο προπονητής του Παναθηναϊκού θέλει παίκτη από το Καμπιονάτο, όπως είναι ο Σίμιτς. Γενικά θα πρέπει να περιμένουμε λίγο ακόμη για να ξεκαθαρίσει η υπόθεση και να καταλήξει κάπου ο Παναθηναϊκός», τόνισε ο ατζέντης του άσου της Μίλαν.

Χθες προέκυψε από την Ιταλία ως φήμη και το όνομα του Ματέο Μπιανκέτι, ωστόσο η περίπτωση του 23χρονου άσου της Ελλάς Βερόνα, που γνωρίζει ο Στραματσόνι από τις ακαδημίες της Ίντερ, δύσκολα θα προχωρήσει μιας και η ομάδα του δεν έχει πολλές λύσεις στα μετόπισθεν και δεν δείχνει διάθεση να τον αφήσει, πόσω μάλλον με τη μορφή δανεισμό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x