Stoiximan Super League

Μύλος με Ισμαέλ στον Απόλλωνα Σμύρνης

Ο Βαλεριέν Ισμαέλ φημολογείται έντονα πως θα απολυθεί από τον Απόλλωνα Σμύρνης, αν και άλλες πηγές λένε πως εξακολουθεί να τον στηρίζει η διοίκηση Μονεμβασιώτη.

Έκρυθμη είναι η κατάσταση στον Απόλλωνα Σμύρνης λίγες ημέρες πριν την έναρξη της σεζόν.

Ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης αποφάσισε να θέσει εκτός ομάδας τους Σουλτς, Πετσόνι και Καλλέργη, ενώ ήδη έχουν αποχωρήσει οι Ταπόκο και Σάλσες, ενώ ξένο σώμα θεωρούνται οι Σιατραβάνης και Κούρος.

Είναι σαφές πως οι μεταγραφικές κινήσεις δεν έχουν βγει στην «Ελαφρά Ταξιαρχία» και φημολογείται έντονα πως η θέση του Βαλεριέν Ισμαέλ στον πάγκο είναι εξαιρετικά επισφαλής. Κάποιες άλλες πηγές, πάντως, θέλουν τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ να στηρίζει ακόμη τον 42χρονο Γάλλο τεχνικό.

Σταθερά στο προσκήνιο υπάρχουν τα ονόματα των Άγγελου Αναστασιάδη και Μάκη Χάβου για πιθανή αντικατάσταση του προπονητή.

Στα μεταγραφικά, ο Απόλλων είναι κοντά σε συμφωνία με την Μπράγκα για να αποκτήσει δανεικό τον Αντρέι Λούκιτς. Πάντως πέρα από τον 24χρονο Κροάτη (1,94μ.) αναζητείται αμυντικό χαφ, δύο εξτρέμ και πιθανώς σέντερ φορ, συνεπώς υπάρχουν ακόμη πολλά ανοιχτά «μέτωπα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x