Stoiximan Super League

Μπρούνο Άλβες: «Μέχρι στιγμής όλα πάνε καλά για εμένα στην ΑΕΚ, μαθαίνω πράγματα καθημερινά»

Συνέντευξη στο ιταλικό Tuttomercatoweb έδωσε ο αθλητικός διευθυντής της ΑΕΚ, Μπρούνο Άλβες, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για την έως τώρα παρουσία του στην Ένωση.

Συνέντευξη στην ιταλική ιστοσελίδα «Tuttomercatoweb» παραχώρησε ο Μπρούνο Άλβες, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για την πορεία της ΑΕΚ από τη μέρα που εκείνος ανέλαβε τον ρόλο του αθλητικού διευθυντή της.

Παράλληλα, μίλησε και για την πορεία της Ένωσης στο φετινό Europa League, ενώ ρωτήθηκε επίσης για τον συμπατριώτη του και προπονητή της Ρόμα, Ζοσέ Μουρίνιο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την εμπειρία του ως αθλητικός διευθυντής της ΑΕΚ: «Είναι μία όμορφη εμπειρία. Με το που σταμάτησα να παίζω, η ΑΕΚ με σκέφτηκε για τη θέση του διευθυντή, ώστε να φέρω την εμπειρία που είχα ως παίκτης. Μέχρι στιγμής πάνε όλα καλά, με νταμπλ την περασμένη σεζόν. Τώρα είναι όλα ανοιχτά για το πρωτάθλημα και στο Europa League. Μαθαίνω καθημερινά».

Για την πορεία της ΑΕΚ στο Europa League και τις αναμετρήσεις με Μπράιτον, Άγιαξ και Μαρσέιγ: «Αυτή είναι η ομορφιά του ποδοσφαίρου, να συναντάς αρχικά τους Γκατούζο και Ντε Τζέρμπι ως ποδοσφαιριστές και τώρα ως ανθρώπους του ποδοσφαίρου. Είναι όμορφα έτσι, αυτή είναι η διαδρομή της ζωής. Μου αρέσουν και οι δύο, τόσο ως προπονητές, όσο και ως άνθρωποι. Μαθαίνουμε πάντα, από όλους».

Για τον Ζοσέ Μουρίνιο: «Περιμένω πάντα τα καλύτερα από εκείνον, είναι εκπληκτικά τα όσα έχει κάνει. Όλοι οι Πορτογάλοι τον παρακολουθούμε, έχει προσφέρει πολλά στην Ρόμα, που είναι τώρα μία ανταγωνιστική ομάδα που παίζει τώρα για να κερδίζει περισσότερο σε σύγκριση με το παρελθόν. Πιστεύω ότι θα συνεχίσει να τα πηγαίνει καλά, τον φαντάζομαι να βρίσκεται πάντα ψηλά, όπου και αν πήγε είχε επιτυχίες και εγώ τον υποστηρίζω πάντα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x