Stoiximan Super League

Μπράμπετς: «Καλή η κλήρωση για τον Άρη, θα είμαστε έτοιμοι για την πρεμιέρα»

Ο Γιακούμπ Μπράμπετς εκτίμησε ότι το πρόγραμμα επιτρέπει στον Άρη να αρχίσει με νίκες και… φόρα για τη συνέχεια, τονίζοντας ότι με τους συμπαίκτες του δουλεύουν σκληρά και καλά για να είναι έτοιμοι.

Για βατό πρόγραμμα στο ξεκίνημα του νέου πρωταθλήματος, πάνω στο οποίο μπορεί να «χτίσει» ο Άρης, έκανε λόγο ο Γιάκουμπ Μπράμπετς, σε δηλώσεις που παραχώρησε στην επίσημη ιστοσελίδα των «κίτρινων» με αφορμή τη χθεσινή κλήρωση.

«Έχω την αίσθηση ότι η κλήρωση είναι καλή για εμάς. Το πρόγραμμα των πρώτων αγωνιστικών είναι βατό και μπορούμε να το εκμεταλλευτούμε. Τα ντέρμπι αργούν και στις πρώτες αγωνιστικές έχουμε τη δυνατότητα να πάρουμε καλά αποτελέσματα, ώστε να είμαστε ψηλά στη βαθμολογία και να πάρουμε ώθηση για τη συνέχεια, που θα είναι πιο δύσκολη», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τσέχος κεντρικός αμυντικός στο arisfc.com.gr.

Και πρόσθεσε: «Δουλεύουμε σκληρά και καλά από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας και θα είμαστε έτοιμοι μέχρι την έναρξη του νέου πρωταθλήματος. Δεν είναι η στιγμή για περισσότερα λόγια τώρα, παρά μόνο για δουλειά. Έρχεται μια απαιτητική σεζόν και θα είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε όταν ξεκινήσουν οι επίσημες υποχρεώσεις μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x