Stoiximan Super League

«Μπράβο, αλλά δεν εφησυχάζουμε»

Ο Γιάννης Αναστασίου έμεινε ικανοποιημένος απ’ όσα είδε στο ματς με την Λάτσιο. Ωστόσο, σε ομιλία του, φρόντισε να προσγειώσει τους παίκτες του ενόψει της συνέχειας.

Η εμφάνιση του Παναθηναϊκού κόντρα στη Λάτσιο σκόρπισε χαμόγελα, αλλά ο Γιάννης Αναστασίου δεν μένει στο ματς με τους Ιταλούς.

Σε ομιλία του προς τους «πράσινους» την Δευτέρα, αφού τους μοίρασε συγχαρητήρια για την προσπάθεια που έκαναν, προσπάθησε να τους «προσγειώσει» στην πραγματικότητα.

Εκεί δηλαδή όπου θα χρειαστεί ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια –κυρίως στα τελειώματα των φάσεων- για να παρουσιαστεί έτοιμο το τριφύλλι στα επίσημα παιχνίδια.

«Μπράβο για την εμφάνιση. Βγάλαμε πράγματα που έχουμε δουλέψει όλο αυτό τον καιρό στις προπονήσεις. Ακόμη, όμως, δεν έχουμε κάνει τίποτα. Δεν πρέπει να εφησυχάζουμε μετά από αυτό το παιχνίδι και σε καμία περίπτωση δεν τελειώνει η δουλειά μας στο ματς με την Λάτσιο. Πρέπει να δουλέψουμε ακόμη πιο σκληρά στην συνέχεια, ώστε να παρουσιαστούμε καλύτεροι και στο επίπεδο που πιστεύω ότι μπορούμε».

«Έμεινα ικανοποιημένος από τον τρόπο παιχνιδιού μας, από τις αλληλοκαλύψεις που είχατε, από την διάθεση που βγάλατε σε άμυνα και επίθεση και το γεγονός ότι κάνατε λίγα λάθη στις μεταβιβάσεις. Το ποδόσφαιρο όμως είναι το γκολ. Αυτό δίνει τις νίκες και από αυτά που δεν μου άρεσαν ήταν το γεγονός ότι δεν τελειώνατε τις φάσεις, ότι προσπαθούσατε να μπείτε με την μπάλα στα δίχτυα αντί να δημιουργήσετε επικίνδυνες καταστάσεις με σουτ και τελειώματα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x