Stoiximan Super League

Θέμα στην Αλβανία ο παραγκωνισμός του Μπουλάρι στον Ατρόμητο

Ανησυχία προκαλεί στους Αλβανούς το γεγονός ότι ο Εμιλιάνο Μπουλάρι δεν έχει πάρει λεπτό συμμετοχής στον Ατρόμητο, ενώ την ίδια ώρα η εθνική ομάδα έχει ξεμείνει από επιθετικούς.

Την μεταγραφή του Εμιλιάνο Μπουλάρι στον Ατρόμητο τον περασμένο Φλεβάρη είδαν με πολύ καλό μάτι στην Αλβανία. Ωστόσο, τα πράγματα έχουν πάρει άσχημη τροπή, κάτι το οποίο προκαλεί έντονη ανησυχία και στις τάξεις της εθνικής ομάδας της χώρας.

Χαρακτηριστικό είναι το δημοσίευμα από το “panorama.com.al”, το οποίο θεωρείται ένα από τα κορυφαία Μέσα της γειτονικής χώρας. Εκεί περιγράφεται ο έντονος προβληματισμός των ανθρώπων της χώρας για τον μηδενικό χρόνο συμμετοχής του παίκτη στον Ατρόμητο.

Η προοπτική για τον 19χρονο φαινόταν μεγάλη στο Περιστέρι, καθώς όπως αναφέρουν και οι Αλβανοί εκεί δεν είναι λίγες οι φορές που αναδεικνύονται οι καλύτεροι σκόρερ του πρωταθλήματος. Εν τέλει, μπαίνει ο Απρίλης και ο παίκτης δεν έχει αγωνιστεί ούτε λεπτό!

Αυτό όπως καταλαβαίνει κανείς βάζει... φρένο στα σχέδια του Έντι Ρέγια, που ειδικά τώρα που η ομάδα του έχει πρόβλημα στην επίθεση, ήθελε να του δώσει χρόνο αλλά το γεγονός ότι μένει στα pits του Ατρόμητου και δεν έχει αγωνιστικό ρυθμό αποτελεί τεράστιο πρόβλημα, το οποίο δημιουργεί και έντονο εκνευρισμό στους ανθρώπους της εθνικής του ομάδας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x