Stoiximan Super League

Μποροβήλος: «Ο Αστέρας ψήφισε Μαρινάκη - Θα μπορούσε να είναι και αντίθετα…»

Διαβάστε τις δηλώσεις του προέδρου του Αστέρα Τρίπολης…

«Ο Αστέρας ψήφισε Μαρινάκη. Θα μπορούσε να είναι και αντίθετα, γιατί ψήφισε Αλαφούζο απέναντι στον Μαρινάκη. Πλέον οι εκλογές τελείωσαν. Δεν έχει καμία σημασία»…

Με τα παραπάνω λόγια ο Γιώργος Μποροβήλος… εξήγησε την επιλογή του Αστέρα Τρίπολης στην χθεσινή ψηφοφορία της Σούπερ Λίγκας για την προεδρία της Λίγκας μιλώντας στο metropolis. Ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης αναφέρθηκε στην ανάγκη να υπάρχει μια καλύτερη εικόνα του ελληνικού ποδοσφαίρου ενώ σχολίασε και την επικείμενη αλλαγή στον τρόπο με τον οποίο θα διεξάγονται τα playoffs στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά τα όσα είπε

Για το ότι ο Αστέρας Τρίπολης ψήφισε Μαρινάκη απέναντι στον Αλαφούζο:


«Ο Αστέρας ψήφισε Μαρινάκη. Θα μπορούσε να είναι και αντίθετα, γιατί ψήφισε Αλαφούζο απέναντι στον Μαρινάκη. Πλέον οι εκλογές τελείωσαν. Δεν έχει καμία σημασία. Κάθε ομάδα έκανε δημοκρατικά την επιλογή της.

Κάποια στιγμή πρέπει να δούμε ένα καλύτερο ελληνικό ποδόσφαιρο. Χωρίς ίχνος υποτίμησης, βλέπουμε τη Γεωργία στο Euro και όλα τα βαλκάνια και όχι την Εθνική. Θα έχουμε μια νέα διοίκηση και στην ΕΠΟ. Πρέπει να έχουμε μια καλύτερη Εθνική, ένα καλύτερο πρωτάθλημα και να έχουμε καλύτερους θεσμούς. Ρώτησε κανένας πως ήταν το πρωτάθλημα πιο κάτω και όχι στην κορυφή; Μακριά από τους προβολείς;

Όποιος πέφτει από τη Super League πάει στην άβυσσο. Δεν υπάρχει Β’ Εθνική. Πρέπει να τη φτιάξουμε, να πληρώνεται ο κόσμος και να είναι ανταγωνιστική. Αυτά είναι τα θέματά μας όχι ποιος βγήκε πρόεδρος».


Για την αλλαγή του format στη Super League:

«Νομίζω ότι είναι ένα format που βελτιώνει την ανταγωνιστικότητα. Το ποδόσφαιρο είναι όμορφο όταν παίζεται όμορφα και ανταγωνιστικά. Όχι πονηρά. Να υπάρχει κίνητρο και ανταγωνισμός και όχι αγώνες… σούπα. Δε θέλει να το δει κανείς έτσι. Θέλει να βλέπει παιχνίδια με κίνητρο και όχι άνευ ενδιαφέροντος. Πρέπει να βρεθεί τρόπος να μην υπάρχουν αδιάφορα παιχνίδια».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x