Stoiximan Super League

Μπίστσαν: «Υπάρχει κούραση από τα τελευταία παιχνίδια - Πολύ σημαντικά τα ματς με ΑΕΚ»

Ο προπονητής της Ντινάμο Ζάγκρεμπ, Ιγκόρ Μπίστσαν, μίλησε για το παιχνίδι με την Γκόριτσα, τονίζοντας πως θα είναι πολύ σημαντικές οι αναμετρήσεις με την ΑΕΚ.

Δηλώσεις για το παιχνίδι της Ντινάμο Ζάγκρεμπ με την Γκόριτσα (5/8), το οποίο είναι και το τελευταίο πριν από με την ΑΕΚ στην Opap Arena, έκανε ο Ιγκόρ Μπίστσαν.

Ο προπονητής της πρωταθλητών Κροατίας τόνισε πως η ομάδα του θα πρέπει να συγκεντρωθεί στην αναμέτρηση του Σαββάτου, ενώ σημείωσε πως σε αυτό το σημείο της σεζόν, τα ευρωπαϊκά παιχνίδια είναι πιο σημαντικά από τα εγχώρια. Ακόμη, αναφέρθηκε και στην κούραση των ποδοσφαιριστών του, μετά τα τελευταία ματς σε Ευρώπη και πρωτάθλημα.

«Επιστρέψαμε στο Ζάγκρεμπ την Πέμπτη το πρωί και όπως όλα δείχνουν δεν υπάρχει κάποιο νέο πρόβλημα τραυματισμού. H κούραση είναι ακόμη εμφανής αλλά στρεφόμαστε στο αυριανό ματς κόντρα στην Γκόριτσα.

Πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να είμαστε όσο το δυνατόν πιο φρέσκοι και ξεκούραστοι. Κάποιοι παίκτες έχουν ξεκουραστεί, οπότε σίγουρα θα ξεκινήσουν τον αγώνα. Τουλάχιστον, περιμένω ότι θα είμαστε στο ίδιο επίπεδο όπως με την Ίστρα. Η ποιότητά μας θα πρέπει να είναι αρκετή για να κερδίσουμε το παιχνίδι.

Πρέπει να πηγαίνουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Και οι δύο αγώνες είναι σημαντικοί. Η Ευρώπη είναι η πιο σημαντική σε αυτή τη φάση της σεζόν, αλλά σίγουρα επηρεάζει και το τι συμβαίνει στο εγχώριο πρωτάθλημα. Ετοιμαζόμαστε για την Γκόριτσα, προσπαθούμε να ισορροπήσουμε την πίεση για να συναντήσουμε την ΑΕΚ στην καλύτερη δυνατή μας κατάσταση. Ελπίζω να έρθουν όλα όπως τα φανταζόμαστε και να κερδίσουμε την Γκόριτσα. Αν πρόκειται να παλέψουμε, ας το κάνουμε, απλά και εύκολα παιχνίδια δεν υπάρχουν»,
ήταν τα λόγια του Μπίστσαν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x