Stoiximan Super League

Μπήκε στο γήπεδο ο Ατρόμητος (pics)

Την πρώτη του επίσημη προπόνηση έκανε ο Ατρόμητος στο γήπεδο του Περιστερίου. Δυναμικό «παρών» από τον κόσμο. «Όλοι μαζί να εκπληρώσουμε τους στόχους», είπε ο Σπανός. Δείτε φωτογραφίες.

Με τον κόσμο να δίνει δυναμικό «παρών» έκανε την πρώτη του επίσημη προπόνηση ο Ατρόμητος, το απόγευμα της Τετάρτης (4/7).

Παίκτες, τεχνικό τιμ και διοίκηση συγκεντρώθηκαν στο γήπεδο του Περιστερίου, έκαναν τον καθιερωμένο αγιασμό και κήρυξαν και επίσημα την έναρξη της νέας σεζόν, με την πρώτη προπόνηση.

Τον αγιασμό τέλεσε ο πατήρ Ελευθέριος Κουναλάκης, ο οποίος ευχήθηκε στους ποδοσφαιριστές υγεία και πολλές επιτυχίες, ενώ τους πρόσφερε και από μια μικρή εικόνα της Παναγίας του Προυσού.

Χαιρετισμό απηύθυνε ο Γιώργος Σπανός, λέγοντας: «Θέλω να ευχηθώ να έχουμε μια καλή χρονιά, με υγεία. Ο Ατρόμητος είναι μια ομάδα με στόχους που θέλει να είναι αυτάρκης και παράλληλα να είναι ανταγωνιστική. Όλοι μαζί, διοίκηση, φίλαθλοι και ομάδα να είμαστε συσπειρωμένοι για να εκπληρώσουμε τους στόχους της φετινής σεζόν».

Από την πλευρά του ο Τραϊανός Δέλλας είπε: «Η ομάδα δεν έχει πολλές αλλαγές, κάτι που σημαίνει ότι οι παίκτες ξέρουν τι ζητάω. Τα όνειρά και οι φιλοδοξίες μας παραμένουν υψηλά, διότι ο Ατρόμητος είναι μια ομάδα που πρέπει να πρωταγωνιστεί. Είμαι απαιτητικός και πιέζω τους ποδοσφαιριστές μας για το καλύτερο».

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x