Stoiximan Super League

Μπακασέτας: «Δεν παίξαμε καλά, αλλά σημαντικοί οι τρεις βαθμοί - Θα δώσουμε τα πάντα με τη Λανς»

Διαβάστε όσα δήλωσε ο Τάσος Μπακασέτας μετά τη νίκη του Παναθηναϊκου με σκορ 1-0 επί του Λεβαδειακού.

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 1-0 του Λεβαδειακού στο Ολυμπιακό στάδιο για την 2η αγωνιστική της Stoiximan Super League και, έστω και επεισοδιακά, πήρε την πρώτη του νίκη στην διοργάνωση.

Μετά το ματς, ο Τάσος Μπακασέτας τόνισε πως η ομάδα του πράγματι δεν έδειξε καλό αγωνιστικό πρόσωπο και χρειάζεται βελτίωση, ωστόσο έκρινε ως σημαντικό πως ακόμη κι έτσι κατάφερε να πάρει το τρίποντο.

Παράλληλα, ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας τόνισε πως οι παίκτες των «πρασίνων» θα δώσουν τα πάντα για την πρόκριση με τη Λανς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το ματς με τον Λεβαδειακό: «Δεν παίξαμε καθόλου καλά και δεν δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Χάσαμε πολλές δεύτερες μπάλες. Πρέπει να βελτιωθούμε πολύ, θα δουλέψουμε πάνω σε αυτό, και να είμαστε πιο επιθετικοί. Το πιο σημαντικό είναι ακόμα και αν δεν παίζεις καλά να παίρνεις τη νίκη και τους τρεις βαθμούς και εμείς το καταφέραμε».

Για το αν η αναμέτρηση με τη Λανς επηρέασε το μυαλό τους: «Ξέραμε ότι είχαμε μπροστά μας ενα σημαντικό παιχνίδι, έπρεπε να είμαστε πιο δημιουργικοί και κάνουμε την αυτοκριτική μας. Τουλάχιστον όπως είπα πριν καταφέραμε και πήραμε τους τρεις βαθμούς».

Για το μεγάλο ματς με τους Γάλλους: «Ένα τέτοιο παιχνίδι θέλει να παίζει κάθε ποδοσφαιριστής. Έχουμε έναν στόχο μπροστά μας, να μπούμε στο Europa. Έχουμε ένα σκορ που μας δίνει τη δυνατότητα να είμαστε θετικοί και θα δώσουμε τα πάντα ώστε να πετύχουμε τον στόχο μας και να μπούμε στο Europa».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x