Stoiximan Super League

Μπακάκης: «Σήμερα καταλάβαμε από την αρχή ότι έπρεπε να κερδίσουμε 15 άτομα - Είναι ντροπή και κρίμα»

Σφοδρή επίθεση κατά της διαιτησίας στο παιχνίδι του Παναιτωλικού με τον Βόλο, εξαπέλυσε μετά το τέλος του αγώνα ο Μιχάλης Μπακάκης.

Τέλος στο νικηφόρο σερί τριών αγωνιστικών του Παναιτωλικού έβαλε ο Βόλος, ο οποίος πέρασε από το Αγρίνιο με σκορ 1-0, χάρη στο εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Κόντε στο δέκατο λεπτό των καθυστερήσεων.


Μετά το τέλος του αγώνα, ο Μιχάλης Μπακάκης εξαπέλυσε σφοδρή κριτική-επίθεση προς τη διαιτησία και τις αποφάσεις του Τσέτσιλα, κάνοντας λόγω πως ο Παναιτωλικός... έπαιζε κόντρα σε 15 άτομα και πως η διαιτησία ήταν εχθρική κατά της ομάδας του Γιάννη Πετράκη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μιχάλη Μπακάκη:

«Σίγουρα είμαστε πολύ απογοητευμένοι. Ο Παναιτωλικός κάνει μια τρομερή προσπάθεια από την αρχή της σεζόν και σήμερα καταλάβαμε από την αρχή ότι έχουμε να κερδίσουμε 15 άτομα, όχι έντεκα, ίσως και παραπάνω. Η προσπάθεια που κάνει ο Παναιτωλικός σε κάποιους δεν αρέσει, το ότι είναι ψηλά στη βαθμολογία δεν τους αρέσει.

Δεν είμαστε χαζοί, έχω εμπειρία χρόνων στο ποδόσφαιρο και ξέρω και αντιλαμβάνομαι τι γίνεται και αν κάτι ετοιμάζεται. Δυστυχώς στον Παναιτωλικό δεν αρμόζει αυτή η διαιτησία. Έχουμε δείξει πολύ καλά στοιχεία, είμαστε μια ομάδα που πηγαίνουμε με το σπαθί μας και σήμερα δυστυχώς δεν λάβαμε αυτό που αξίζουμε σαν ομάδα. Είχαμε εχθρική διαιτησία με μία κίτρινη που μένουμε με δέκα παίκτες από το 20', ίσως να μην ήταν και φάουλ. Είναι ντροπή και κρίμα για την προσπάθειά μας.

Από αύριο κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι. Δεν θα τα παρατήσουμε. Πρέπει να ξεχάσουμε εμείς αυτό το παιχνίδι αλλά όχι οι αρμόδιοι».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x