Stoiximan Super League

«Νιώθω καλά, αλλά θέλω βελτίωση»

Λίγη πίστωση χρόνου για να φτάσει στο 100% ζήτησε ο Εμίρ Μπαϊράμι μετά το φιλικό του Παναθηναϊκού με την Βιτόρουλ (1-0) όπου έδειξε να βρίσκει ξανά τα πατήματά του.

Ο Εμίρ Μπαϊράμι πήρε αρκετό χρόνο συμμετοχής από τον Γιάννη Αναστασίου στο χθεσινό φιλικό με την Βιτόρουλ στη Λεωφόρο και σταδιακά ανεβάζει ρυθμούς.

Ο Σουηδός εξτρέμ εμφανίστηκε ανακουφισμένος που επέστρεψε πλέον στα γήπεδα και ζήτησε λίγη πίστωση χρόνου για να φτάσει στο 100%.

Αναλυτικά, όσα είπε o Μπαϊράμι:

«Νιώθω καλά. Χρειάζομαι λίγο βελτίωση στο ρυθμό και στην έκρηξη. Πρέπει να βελτιώσω και άλλα πράγματα. Βέβαια για το διάστημα που ήμουν εκτός δράσης, αισθάνομαι καλά που μπήκα ξανά στο γήπεδο. Αυτό είναι το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή».

Για το επίπεδο ετοιμότητάς του: «Είναι δύσκολο να το πεις. Ήταν μια δοκιμασία για μένα, για να δω πως αντιδρά ο οργανισμός μου μετά από ένα παιχνίδι. Εάν το σώμα μου αντιδρά καλά τότε πιθανώς θα είμαι έτοιμος για το επόμενο βήμα. Ποιο θα είναι αυτό δεν μπορώ να το πω αυτή τη στιγμή».

Για τη θέση που αγωνίζεται: «Το πιο σημαντικό είναι να είμαι στο γήπεδο, να παίζω. Ξεκίνησα ως εξτρέμ, άλλαξα μετά. Δεν με πειράζει πού θέλει ο προπονητής να παίζω αρκεί να παίζω. Εάν θέλει να παίξω στα άκρα, θα παίξω εκεί. Εάν θέλει να παίξω «δεκάρι», θα παίξω και θα κάνω ότι είναι καλύτερο για την ομάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x