Stoiximan Super League

Μονόδρομος η νίκη

Στο Περιστέρι Ατρόμητος και Παναιτωλικός στοχεύουν στη νίκη και ελπίζουν να βρεθούν στα πλέι οφ.

Ατρόμητος και Παναιτωλικός αναμετρούνται σήμερα στο Περιστέρι, με κοινό στόχο τη νίκη στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας (19:00, Novasports 4, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Οι Περιστεριώτες έχουν βρει ρυθμό το τελευταίο διάστημα και με νίκη απέναντι στους Αγρινιώτες ελπίζουν να φτάσουν πιο κοντά στα πλέι οφ. Η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα προέρχεται από δύο συνεχόμενες νίκες και βρίσκεται σε τροχιά Ευρώπης, αν και εφόσον Πανιώνιος και ΠΑΣ Γιάννινα δεν πάρουν αδειοδότηση.

Η διοίκηση των γηπεδούχων από χθες κάλεσε τον κόσμο της ομάδας να πάει στον αγώνα και να στηρίξει την προσπάθεια των παικτών. Αν τελικά δεν συνεχιστεί το Κύπελλο Ελλάδος ή δεν καταφέρει ο Ατρόμητος να βρεθεί στα πλέιφ οφ, τότε η σημερινή αναμέτρηση θα είναι η τελευταία εντός έδρας για φέτος.

Προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν για την ομάδα του 40χρονου προπονητή, ο οποίος συμπεριέλαβε στην αποστολή και τους Γκορμπούνοφ, Θεολόγου, Κοντοέ, Κούρο, Μπάλλα, Γροντή, Παπαδόπουλο, Ματέι και Ουσέρο.

Από την άλλη πλευρά η ομάδα του Παναιτωλικού βρίσκεται ένα βαθμό πάνω από τους «Περιστεριώτες» και θέλουν να δώσουν τη «μάχη» τους για να μπουν στα πλέι οφ. Οι «Αγρινιώτες» τρέχουν ένα αρνητικό σερί στο Περιστέρι μη έχοντας κερδίσει ποτέ.

Ο Γιάννης Ματζουράκης δεν υπολογίζει στους Κλέσιο (απουσιάζει λόγω άδειας) και τους τραυματίες Αλεξίεβιτς, Κέβιν. Ο 66χρονος τεχνικός θα έχει στη διάθεσή του και τους Κουτρουμάνο, Κόρσιενς, Ρουσκουσέδα, Παπάζογλου, Φερέιρα, Παπουτσογιαννόπουλο, Βασιλείου, Βασιλούδη και Κριστιάνο.

Ο Τραϊανός Δέλλας σκοπεύει να παρατάξει με 4-2-3-1 τους γηπεδούχους. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Μπάρκας , ο οποίος μπροστά του θα έχει τους Κιβρακίδη, Φυτανίδη, Λαζαρίδη και Μποτόλο. Δύο αμυντικά χαφ θα είναι οι Κεϊτά και Ούμπιδες, με τους Μπρίτο και Στόιτσεφ στα άκρα. Πίσω από τον Λε Ταλέκ θα βρίσκεται ο Σουμπίνιο.

Από την πλευρά του, ο Γιάννης Ματζουράκης θα παρατάξει και αυτός τους φιλοξενούμενος με 4-2-3-1. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει Κυριακίδης, ο οποίος μπροστά του θα έχει τους Μύγα, Χαντάκια, Κούσα και Ρουμπουλάκου. Δύο αμυντικά χαφ θα είναι οι Πάουλο και Μάκος, με τους Μουνιάς και Κάπελ στα άκρα. Πίσω από τον Μαρκόβσκι θα βρίσκεται ο Ουάρντα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x