Stoiximan Super League

Μίτσελ: «Χρειάζεται ηρεμία»

Ικανοποιημένος από την εικόνα του Ολυμπιακού στο πρώτο ημίχρονο και βέβαιος πως ο χρόνος δουλεύει υπέρ της ομάδας του εμφανίστηκε ο Μίτσελ μετά τη φιλική νίκη με 1-0 απέναντι στην Άντερλεχτ.

Καθησυχαστικός για τον Ολυμπιακό εμφανίστηκε ο Μίτσελ μετά τη φιλική νίκη επί της Άντερλεχτ με 1-0. Ο Ισπανός τεχνικός εμφανίστηκε ικανοποιημένος με την εικόνα στο πρώτο μέρος και σίγουρος πως όσο περνούν οι μέρες η ομάδα του θα «δένει» περισσότερο.

«Αναμφίβολα κάναμε ένα ενδιαφέρον πρώτο ημίχρονο. Είχαμε καλές τοποθετήσεις, ήμασταν αποφασισμένοι και πιέσαμε κοντά στην αντίπαλη περιοχή. Είχαμε κατοχή και δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Το 1-0 ήταν λίγο για μας βάσει της εικόνας αυτής. Έχουμε πολλούς καινούριους παίκτες, θέλουμε ακόμη χρόνο για να παίξουμε καλύτερα ομαδικά. Έχει περάσει απλά ένας μήνας και δουλέψαμε πολύ στη φυσική κατάσταση. Χρειάζεται ηρεμία», τόνισε.

Το τελευταίο τεστ πριν τα επίσημα ματς είναι απέναντι στη Βαλένθια στο «Μεστάγια» το Σάββατο. «Θα προσπαθήσουμε να παρουσιάσουμε καλό πρόσωπο και σε αυτό το παιχνίδι. Η δουλειά που κάνουμε είναι προοδευτική και ελπίζω να είμαστε ακόμη καλύτεροι απέναντι στη Βαλένθια», ανέφερε ο προπονητής των νταμπλούχων.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x