Stoiximan Super League

Μίνγκας: «Μας λείπει η τύχη»

Στην έλλειψη τύχη απέδωσε τη μέχρι τώρα μικρή βαθμολογική συγκομιδή του Απόλλωνα στο πρωτάθλημα ο Χρήστος Μίνγκας, μιλώντας μετά την ήττα απέναντι στον Πανιώνιο.

Στην ατυχία των παικτών του Απόλλωνα απέδωσα τα «στραβά» αποτελέσματα στο πρωτάθλημα ο Χρήστος Μίνγκας. Ο μεσοεπιθετικός της «Ελαφράς Ταξιαρχίας», μιλώντας μετά το τέλος της αναμέτρησης απέναντι στον Πανιώνιο, τόνισε επίσης πως ο Μπάμπης Τεννές δεν διαφέρει σε νοοτροπία με τον πρώην προπονητή της ομάδας, Αλέκο Βοσνιάδη.

Αναλυτικά:


«Για 70 λεπτά παίξαμε καλά. Ήρθαμε με σκοπό να κρατήσουμε το μηδέν στην άμυνα και να βάλουμε και ένα γκολ. Ευτυχήσαμε να σκοράρουμε και για ένα ημίχρονο το καταφέραμε να μην φάμε γκολ . Είχαμε τις προϋποθέσεις μετά το 0-1 να βάλουμε και άλλο γκολ , δεν τα καταφέραμε όμως. Δεχτήκαμε πίεση ήρθε η ισοφάριση και μετά όταν βγήκαμε μπροστά να βάλουμε το γκολ δεχτήκαμε το δεύτερο.

Μετά την αλλαγή του προπονητή παίζουμε περισσότερο με δύναμη και με πάθος. Τακτικά δεν υπάρχουν πολλές διαφορές μεταξύ του κυρίου Τεννέ και του κυρίου Βοσνιάδη.

Βγαίνουμε πολύ καλά στην επίθεση και αμυνόμαστε επίσης πολύ καλά. Νομίζω ότι αυτό που μας λείπει είναι η τύχη. Τρώμε γκολ από ατυχίες. Έχει πολύ δρόμο ακόμα το πρωτάθλημα ελπίζω να γυρίσει η τύχη και να χαμογελάσουμε και εμείς».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x