Stoiximan Super League

Μία από τα ίδια στον Παναθηναϊκό

Καμία είδηση -καλή ή κακή- δεν βγήκε από την τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού, καθώς ο Γιάννης Αναστασίου είχε όλους τους παίκτες, με εξαίρεση τον Μέντες, στη διάθεσή του.

Τα σχέδιά του για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Εργοτέλη καταστρώνει ο Γιάννης Αναστασίου, αφού τα πράγματα είναι λίγο-πολύ δεδομένα.

Δεδομένη είναι εδώ και καιρό η απουσία του Μέντες στο συγκεκριμένο ματς, ενώ όσο περνούν οι μέρες και ο Ολλανδός μέσος συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα, απομακρύνεται το ενδεχόμενο να είναι σε θέση να βοηθήσει και στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού», πλην των τιμωρημένων, υπολογίζονται κανονικά από τον Αναστασίου, ο οποίος πλέον έχει μια ξεκάθαρη εικόνα για την ενδεκάδα που θα παρουσιάσει κόντρα στην ομάδα της Κρήτης.

Σε ό,τι αφορά την προπόνηση της Πέμπτης, ιδιαίτερο βάρος δόθηκε σε τακτική, αφού η προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Εργοτέλη έχει μπει στην τελική της ευθεία και ο προπονητής των «πρασίνων» ήθελε να δει και να δοκιμάσει κάποια πράγματα που έχει στο μυαλό του ενόψει της συνέχειας.

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έκαναν πολλές ασκήσεις επιθετικής και αμυντικής τακτικής χωρισμένοι σε δύο γκρουπ, ενώ το… μενού στη συνέχεια περιελάμβανε ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και τελειώματα φάσεων.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x