Stoiximan Super League

Μέσα ο Παπαζαχαρίας, εκτός δύο

Στην αποστολή για το ματς του Απόλλωνα με την Καλλονή είναι ο Μανόλης Παπαζαχαρίας, σε αντίθεση με τους Σόουζα και Κόρμπο.

Με τρεις σημαντικές απουσίες αυτές των Κόρμπου, Σόουζα και Άλβαρες θα αγωνιστεί ο Απόλλων στο αυριανό (25/1, 15:00) εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στην Καλλονή για την 21η αγωνιστική της Superleague.

Οι δύο πρώτοι έκαναν ατομικό σήμερα, οι οποίοι αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού, ενώ η απουσία του Άλβαρες είναι αναμενόμενη καθώς έχει δηλωθεί να εκτίσει την ποινή του.

Ο Μανόλης Παπαζαχαρίας έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του και βρίσκεται στην αποστολή, όμως μένει να δούμε σε τι κατάσταση είναι, διότι πρόλαβε να προπονηθεί μόλις δύο φορές. Οι Αργυρόπουλος και Μίνγκας, είχαν ακολουθήσει χαλαρό πρόγραμμα τις προηγούμενες ημέρες για προληπτικούς λόγους, συμπεριλήφθηκαν στην 18αδα που ανακοίνωσε ο Λόρι Σάντσεζ μετά το τέλος της προπόνησης της Παρασκευής.

Η αποστολή αποτελείται από τους: Τζόρβα, Γουμάγια, Χατζηζήση, Αργυρόπουλο, Κανακούδη, Παντελιάδη, Δεληζήση, Παπαζαχαρία, Τσοκάνη, Μίνγκα, Τσιλιγκίρη, Λουσέρο, Πετρόπουλο, Φαρινόλα, Ντάλμπεργκ, Καμαρά, Μπάρκογλου και Άμπροουζ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x