Stoiximan Super League

Μέσα Κλάους, Μακ

Έστω και αν δεν πατάνε καλά στα πόδια τους, οι Στέφανος Αθανασιάδης και Ρόμπερτ Μακ συμπεριλήφθησαν κανονικά στην αποστολή του ΠΑΟΚ για την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο στην Τούμπα.

Αν και εξακολουθούσαν να αισθάνονται ενοχλήσεις στη μέση, ο Γιώργος Γεωργιάδης συμπεριέλαβε αμφότερους στην αποστολή για το ματς της πέμπτης αγωνιστικής των πλέι οφ, ώστε μέχρι την τελευταία στιγμή να περιμένει να δει την κατάστασή τους και το αν θα μπορέσει να τους υπολογίζει.

Οι Τζαβέλλας, Κωνσταντινίδης και Σαββίδης ξεπέρασαν τα προβλήματα που προέκυψαν από τα χτυπήματα που δέχτηκαν στη Λεωφόρο και υπολογίζονται κανονικά από τον Καβαλιώτη τεχνικό.

Αντίθετα, εκτός έμειναν οι μόνιμοι τραυματίες του τελευταίου καιρού Γλύκος, Σαλπιγγίδης, Δεληγιαννίδης και Γκολάσα και ο Παπαγιαννόπουλος για λόγους τακτικής. Ο Ισραηλινός μέσος αναχώρησε με ειδική άδεια για την πατρίδα του για προσωπικούς λόγους και θα συνεχίσει εκεί την αποθεραπεία του.

Ο Γεωργιάδης συμπεριλάβε είκοσι παίκτες στην αποστολή και αυτοί είναι οι: Ιτάνζ, Γιακουμής, Πούγγουρας, Τζαβέλλας, Βίτορ, Ρικάρντο Κόστα, Ρατς, Σκόνδρας, Κίτσιου, Κωνσταντινίδης, Κάτσε, Σαββίδης, Μαντούρο, Τζιόλης, Πόζογλου, Μακ, Αθανασιάδης, Παπαδόπουλος, Περέιρα, Κουλούρης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x