Stoiximan Super League

Μεντιλίμπαρ: «Νικήσαμε με τύχη και πολλή δυσκολία - Δεν έχω εικόνα ακόμη για τον Έσε»

Όσα ανέφερε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στην κάμερα της Cosmote TV μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Athens Kallithea.

Ο Ολυμπιακός μπορεί να ζορίστηκε κόντρα στην Athens Kallithea, αλλά κατάφερε να πάρει τη νίκη με 2-1 και να κάνει το «2 στα 2» στη φετινή Stoiximan Super League.

Στις δηλώσεις του στην κάμερα της Cosmote TV, ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, επισήμανε μεταξύ άλλων ότι στο πρώτο μέρος οι «ερυθρόλευκοι» ήταν κυρίαρχοι, αλλά στο δεύτερο οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που έπαιζαν καλύτερα.

Παράλληλα, έκανε λόγο για μια νίκη που ήρθε με τύχη και πολλή δυσκολία, ενώ στάθηκε στην αναγκαστική αποχώρηση του Σαντιάγκο Έσε και στην επιστροφή του Νταβίντ Κάρμο.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ:

«Συνέβησαν τα πάντα σε αυτό το ματς. Αρχικά, στο πρώτο μέρος ήμασταν κυρίαρχοι και είχαμε τον έλεγχο. Στο δεύτερο ημίχρονο έγινε το αντίθετο. Κερδίσαμε με πολλή δυσκολία και τύχη.

Περνούσαν τα λεπτά, έπεφτε η απόδοση και μας επηρέασε και η αλλαγή του Έσε. Μπήκαν κάποια παιδιά χωρίς ζέσταμα και αυτό δεν βοήθησε. Περιμένουμε να δούμε τη διάγνωση. Ακόμη δεν έχουμε εικόνα.

Θέλαμε τον Κάρμο, δεν καταφέραμε να τον έχουμε από την αρχή. Βοήθησε πολύ πέρυσι και ελπίζουμε να κάνει το ίδιο και φέτος
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x