Stoiximan Super League

Με «Σίφο», ίσως και Μπαϊράμι

Ο Γκόρντον Σίλντενφελντ μπήκε σε φουλ ρυθμούς προπόνησης του Παναθηναϊκού και υπολογίζεται εν όψει Ξάνθης. Πιθανή έκπληξη με Μπαϊράμι.

Ευχάριστα νέα για τον Γιάννη Αναστασίου. Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού είδε τον Γκόρντον Σίλντενφελντ να προπονείται κανονικά την Παρασκευή, ξεπερνώντας το τράβηγμα που είχε από την Τρίτη. Έτσι ο Κροάτης αμυντικός υπολογίζεται για το ματς της Κυριακής απέναντι στη Skoda Ξάνθη στη Λεωφόρο. Πιθανότατα θα είναι στην αποστολή, αλλά μένει να φανεί αν θα είναι και στην ενδεκάδα από τη στιγμή που υπάρχουν διαθέσιμοι οι Τριανταφυλλόπουλος και Ρισβάνης.

Δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να μπει στην αποστολή ο Εμίρ Μπαϊράμι. Ο Σουηδός εξτρέμ προπονείται εδώ και αρκετές μέρες κανονικά μετά την επέμβαση στη μέση που τον κράτησε σχεδόν ενάμιση μήνα εκτός γηπέδων. Ίσως μπει στην αποστολή, ειδάλλως η επανεμφάνισή του θα μετατεθεί για το νέο έτος.

Στο απουσιολόγιο είναι οι τιμωρημένοι Τάσος Λαγός και Γιώργος Κουτρουμπής, όπως και ο Μάρκους Μπεργκ που συνεχίζει ατομικό πρόγραμμα. Το μενού της προπόνησης περιλάμβανε ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και δίτερμα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x