Stoiximan Super League

Με πόνο στο… πλευρό ο ΠΑΟΚ

Χωρίς επιλογές στην αριστερή πλευρά -κυρίως λόγω τραυματισμών- θα αντιμετωπίσει τον Παναιτωλικό ο ΠΑΟΚ. Εκτός αποστολής ο Λίνο, όπως και ο Γκαρσία, που θεωρείται ανέτοιμος ακόμα από τον Χουμπ Στέφενς.

Με σημαντικές απουσίες -κυρίως στην αριστερή πλευρά- θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ απέναντι στον Παναιτωλικό.

Μια μέρα μετά την τεράστια ισοπαλία με τη Σάλκε και μετά το τέλος της απογευματινής προπόνησης (στην οποία εκείνοι που αγωνίστηκαν χθες έκαναν αποθεραπεία) ο Χουμπ Στέφενς ανακοίνωσε την αποστολή για το σαββατιάτικο παιχνίδι με τους Αγρινιώτες.

Σε αυτή λοιπόν δεν συμπεριλήφθηκε ο Λίνο, ο οποίος γύρισε με ενοχλήσεις στο δικέφαλο από τη Γερμανία. Εκτός των Λόρενς και Βούκιτς, δε (οι οποίοι είναι τραυματίες) εκτός έμεινε για λόγους τακτικής και ο Σπυρόπουλος.

Κάτι που συνέβη τελικά και με τον Πάμπλο Γκαρσία, ο οποίος προπονήθηκε μεν κανονικά, αλλά θεωρείται ακόμα ανέτοιμος από τον προπονητή. Εκτός έμεινε και ο τιμωρημένος Κώστας Κατσουράνης, που θα εκτίσει τη δεύτερη αγωνιστική της ποινής του.

Αναλυτικά οι «εκλεκτοί» του Στέφενς:

Χακόμπο, Γλύκος, Κατσικάς, Λόπεθ, Βίτορ, Σκόνδρας, Κίτσιου, Λάζαρ, Κάτσε, Τζιόλης, Γεωργιάδης, Ολίσε, Λούκας, Στοχ, Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης, Νέτσιντ, Τζανδάρης, Κωνσταντινίδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x