Stoiximan Super League

Με όλα του τα… αστέρια

Το πρώτο του παιχνίδι για τη φετινή σεζόν δίνει απόψε ο Ολυμπιακός μπροστά στους οπαδούς του κόντρα στην Άντερλεχτ. Όλα τα νέα αποκτήματα θα αγωνιστούν στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Τις πύλες του για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν ανοίγει απόψε το «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Άντερλεχτ (21:00, Novasports 1, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr) και ο Μίτσελ σκοπεύει να χρησιμοποιήσει όλα τα νέα αποκτήματα της ομάδας (Σαβιόλα, Βάις, Κάμπελ, Τσόρι, Μετζανί, Ρομπέρτο και Σαλίνο).

Οι νεοαποκτηθέντες θα δώσουν την πρώτη τους παράσταση μπροστά στους οπαδούς τους και θέλουν να δείξουν ότι τα πράγματα έχουν αλλάξει σε σχέση με την περσινή σεζόν.

Δηλαδή, φέτος θα αποδώσουν καλύτερο ποδόσφαιρο, κάτι που θέλουν πολύ οι φίλοι της ομάδας. Πρόθεση του Ισπανού τεχνικού είναι να μπει από σήμερα σε μια σειρά, ώστε να «εξηγήσει» το πλάνο που έχει καταστήσει για τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Σύμφωνα με όσα έδειξε ο 50χρονος προπονητής στη χθεσινή προπόνηση κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Μέγιερι ή ο Ρομπέρτο, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Σαλίνο, Μανωλά, Μεντζανί και Χολέμπας. Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Μανιάτης και ο Φέισα. Την… γραμμή κρούσης θα αποτελέσουν οι Βάις, Κάμπελ, Τσόρι και Σαβιόλα.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Φετφατζίδης, Φουστέρ, Λυκογιάννης, Μασάντο, Μήτρογλου, Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Σάμαρης και Σιόβας.

Εκτός έμειναν ο τραυματίας Ιμπαγάσα, οι Κάρολ και Κοντρέρας που δεν υπολογίζονται, ο Γιαννιώτης (τρίτος τερματοφύλακας), οι Ντε Βινσέντι και Ολαϊτάν για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι και ο Διαμαντάκος, ο οποίος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο αριστερό γόνατο και για προληπτικούς λόγους δεν έβγαλε την προπόνηση.

Εισιτήρια για τον αγώνα υπάρχουν και οι φίλαθλοι θα μπορούν να τα προμηθεύονται από τις 10:00 μέχρι και την έναρξη του παιχνιδιού.

Εν τω μεταξύ, σήμερα 7 Αυγούστο, στις 7 το απόγευμα ο Ολυμπιακός θα παρουσιάσει την πρώτη του φανέλα που θα φοράει τη φετινή σεζόν στη Θύρα 7. Μία τεράστια φανέλα θ' αποκαλυφθεί και ταυτόχρονα θ' ανοίξουν οι πόρτες της μπουτίκ για τις πρώτες εμφανίσεις.

Οι τιμές; Από 72,99 που ήταν πέρυσι στα 59,99 και με τύπωμα από 81,99 στα 64,99. Οι δε κάτοχοι των διαρκείας με τα ειδικά κουπόνια που έχουν προμηθευτεί θ' αγοράζουν τη φανέλα με τύπωμα έναντι 42 ευρώ.

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x