Stoiximan Super League

Με Γούτα το... αήττητο στα φιλικά ο Ατρόμητος

Με τον Γούτα να πετυχαίνει το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης στο 60’, ο Ατρόμητος επικράτησε 1-0 του ΟΦΗ, μετρώντας τρεις νίκες και μία ισοπαλία στα φιλικά.

Το... αήττητο στα φιλικά προετοιμασίας διατήρησε ο Ατρόμητος, καθώς επικράτησε 1-0 του ΟΦΗ, στο Περιστέρι.

Μοναδικός σκόρερ του ματς ήταν ο Γούτας με κεφαλιά στο 60ο λεπτό. Μάλιστα, η ομάδα του Κάναντι σκόραρε και με τον Μανούσο στο πρώτο ημίχρονο, αλλά το γκολ του ακυρώθηκε ως οφσάιντ, ενώ το ντεμπούτο τους έκαναν οι νεοαποκτηθέντες Γκαλβάο και Μουνίθ.

Το πρώτο ημίχρονο του φιλικού δεν ήταν ιδιαίτερα… όμορφο, με τις φάσεις να ήταν λίγες μπροστά από τις δύο εστίες και κυριότερη το ακυρωθέν γκολ του Μανούσου.

Όμως, στο δεύτερο μέρος ανέβηκε ο ρυθμός του αγώνα, με τον Ατρόμητο να έδειχνε να πατά καλύτερα στο γρασίδι και να ανοίγει το σκορ με την κεφαλιά του Γούτα στο 60’, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Ούμπιδες, ο οποίος είχε περάσει τρία λεπτά νωρίτερα ως αλλαγή.

Λίγο μετά το προβάδισμα των γηπεδούχων «αφυπνίστηκε» ο ΟΦΗ και πήρε μέτρα στο γήπεδο, αλλά δεν κατάφερε να απειλήσει ουσιαστικά την εστία της ομάδας του Περιστερίου και έτσι το 1-0 έμεινε μέχρι τη λήξη.

Οι συνθέσεις:
Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Γιαννιώτης (75' Θεοδωράκης), Ρισβάνης, Γκαλβάο (46' Κιβρακίδης), Γούτας (75' Στρούγγης), Γκάλο, Τομάσεβιτς (75' Νταβιώτης), Μπουσουλάτζιτς (57' Ούμπιδες), Σάλομον (75' Νάτσος), Μουνίθ (46' Γιακουμάκης), Ραμπέλο (75' Αγκάγιεφ), Μανούσος (57' Κωτσόπουλος).

ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Σωτηρίου (46' Βάτερμαν), Μαρινάκης (81' Βαφέας), Διαμαντής (46' Βούρος), Γιαννούλης (77' Σελίμοβιτς), Κοροβέσης (64' Ουές), Στάικος (77' Νέιρα), Σακόρ (64' Νοικοκυράκης), Βαζ (81' Μίγγος), Σαρντινέρο (64' Σουρνάκης), Γρίβας (64' Ναμπί), Γκαρκαλατζίδης (46' Φιγκεϊρέδο).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x