Stoiximan Super League

Με… φόρα και εκτός έδρας

Συνέχεια στο απόλυτο των νικών που έχει στα Χανιά θέλει να δώσει ο ΠΑΟΚ, ο οποίος ψάχνει την έκτη του νίκη τη φετινή σεζόν μακριά από την Τούμπα. Πώς θα παρατάξει τους Θεσσαλονικείς ο Στέφενς.

Πέντε νίκες μετράει ο ΠΑΟΚ μακριά από την Τούμπα και απόψε ευελπιστεί να τις κάνει έξι μετά το τέλος του αποψινού αγώνα με τον Πλατανιά (19:30, Novasports 1, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Παράλληλα, οι Θεσσαλονικείς θέλουν να δώσουν συνέχεια στο απόλυτο των νικών που έχουν κόντρα στους Χανιώτες, περιμένοντας νωρίτερα ο Ατρόμητος να «γκελάρει» στην έδρα του Απόλλωνα Σμύρνης για να αποκτήσει μεγαλύτερο προβάδισμα εν όψει των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας.

Από την πλευρά του, ο Χουμπ Στέφενς – αν και ο «Δικέφαλος του Βορρά» προέρχεται από τρεις εντυπωσιακούς σε απόδοση και σκορ αγώνες στην Τούμπα – ενδιαφέρεται πρώτα από όλα για το αποτέλεσμα και στη συνέχεια για το «δέσιμο» του νέου ρόστερ που έχει στη διάθεσή του.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Ολλανδός σκοπεύει να παρατάξει με 4-2-3-1 τους Θεσσαλονικείς. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Γλύκος, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχεις τους Κίτσιου, Κατσουράνη, Σκόνδρα και Σπυρόπουλο.

Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Μαντούρο και ο Κάτσε, με τους Στοχ και Λούκας στα πλάγια.

Ο Μάρτενς θα είναι πίσω από τον Αθανασιάδη. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Γιακουμής, Σαλπιγγίδης, Νάτχο, Ινσαουράλντε, Βούκιτς, Νίνης και Λίνο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x