Stoiximan Super League

Με απουσίες στην Τούμπα

Λύσεις σε αρκετά προβλήματα καλείται να δώσει ο Λόρι Σάντσεζ για το αυριανό(8/12,17:15) εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, διότι η ομάδα του θα παραταχθεί με πολλές απουσίες.

Ο Βορειοϊρλανδός τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει τον τιμωρημένο Φαρινόλα και τους τραυματίες Γκουέλα, Έγκον. Ανέτοιμοι κρίθηκαν ο Τσεμπερίδης, ο οποίος έπαιξε για ένα ημίχρονο κόντρα στη Νίκη Βόλου για το Κύπελλο Ελλάδος και ο Καμαρά, που είχε αγωνιστεί για 20 λεπτά εναντίον του Παναθηναϊκού την προηγούμενη αγωνιστική της Superleague. Ο Σάντσεζ έκρινε πως οι δύο παίκτες δεν είναι ακόμα στο επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας.

Εκτός και ο Γιαν Μπλάζεκ. Ο Τσέχος επιθετικός χρησιμοποιήθηκε περίπου 30 λεπτά κόντρα στη Νίκη Βόλου, αλλά δεν ικανοποίησε τον Σάντσεζ και δεν βρίσκεται στην αποστολή για το ματς της Τούμπας.

Η αποστολή αποτελείται από τους Τζόρβα, Γουμάγια, Χατζηζήση, Δεληζήση, Κανακούδη, Παντελιάδη, Διαμάντη, Αργυρόπουλο, Παπαζαχαρία, Βέρτζο, Κόρμπο, Άλβαρεζ, Μίνγκα, Δημογιάννη, Πετρόπουλο, Τσιλιγκίρη, Μπάρκογλου και Τσοκάνη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x