Stoiximan Super League

Με απουσίες, αλλά και… δίψα οι «πράσινοι»

Την αποστολή για το ματς Κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου ανακοίνωσε ο Παναθηναϊκός. Χωρίς Νάνο-Ρισβάνη οι «πράσινοι» αλλά και με δίψα για να «καθαρίσουν» την πρόκριση.

Την προετοιμασία του για τον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ολοκλήρωσε ο Παναθηναϊκός.

Οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν την Τετάρτη τον Ολυμπιακό Βόλου στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας και θέλουν ένα αποτέλεσμα που αν δεν «τελειώσει» από τώρα την πρόκριση στην επόμενη φάση, τουλάχιστον θα τους φέρει στη θέση του απόλυτου φαβορί.

Από την πρώτη μάχη κόντρα στην ομάδα της Μαγνησίας θα λείψει ο ανέτοιμος Πέτριτς, ο Μέντες, ο οποίος δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του, αλλά και οι Νάνο, Ρισβάνης, οι οποίοι έμειναν πίσω για να πάρουν ανάσες.

Μάλιστα, οι δύο πρώτοι γυμνάστηκαν και την Τρίτη ατομικά, ενώ σε θεραπεία υποβλήθηκε ο Μουζακίτης.

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού» μετά το ζέσταμα έκαναν πολλές ασκήσεις κατοχής της μπάλας «5-2» και ασκήσεις τακτικής, ενώ ολοκλήρωσαν και ολοκλήρωσαν με δίτερμα κατά τη διάρκεια του οποίου το τεχνικό τιμ δοκίμασε διάφορα πράγματα που θα ήθελε να τα δει να μετουσιώνονται σε πράξεις μέσα στο γήπεδο..

Μετά το τέλος της προπόνησης, ανακοινώθηκε και η 20μελής αποστολή για το παιχνίδι, η οποία αποτελείται από τους: Κοτσόλη, Καπίνο, Ταμπάκη, Μαρινάκη, Σπυρόπουλο, Κουτρουμπή, Σίλντενφελντ, Χουχούμη, Τριανταφυλλόπουλο, Ζέκα, Αμπέντ, Ατζαγκούν, Λαγό, Αναστασόπουλο, Πράνιτς, Ντίνα, Κλωναρίδη, Καρέλη, Μπαϊράμι και Μπεργκ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x