Stoiximan Super League

Μαρτίνς: «Νιώθω καλά, έχω αυτοπεποίθηση και την εμπιστοσύνη του προπονητή»

Για την αυτοπεποίθηση με την οποία παίζει και για την εμπιστοσύνη που του δείχνει ο Μεντιλίμπαρ, μίλησε μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Βόλου ο Ζέλσον Μαρτίνς.

Δηλώσεις μετά τη νικηφόρα πρεμιέρα του Ολυμπιακού και τη νίκη του επί του Βόλου στο Πανθεσσαλικό, έκανε ο Ζέλσον Μαρτίνς.

Εκ των κορυφαίων για τους «ερυθρόλευκους», ο Πορτογάλος εξτρέμ τόνισε ότι νιώθει πολύ καλά και έχει αυτοπεποίθηση, αναφέρθηκε στην εμπιστοσπυνη που του δείχνει ο Μεντιλίμπαρ, ενώ πρόσθεσε ότι στόχος του Ολυμπιακού είναι να σκοράρει όσο το δυνατόν περισσότερα γκολ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο εξτρέμ του Ολυμπιακού:

Για το ματς: «Ήταν καλή η αίσθηση που μας άφησε το παιχνίδι, νικήσαμε στην πρεμιέρα. Καταφέραμε να πάρουμε νίκη εκτός έδρας σε ένα δύσκολο αγωνιστικό χώρο».

Για το αν αισθάνεται τόσο καλά όσο φαίνεται: «Ναι, νιώθω καλά, έχω την εμπιστοσύνη του προπονητή, έχω αυτοπεποίθηση και είμαι σε καλό δρόμο. Μπορούμε να καταφέρουμε πράγματα καλύτερα από σήμερα».

Για το τι ζητάει ο Μεντιλίμπαρ από εκείνον: «Να βγαίνω ψηλά, να έχω αυτοπεποίθηση, να δημιουργώ ευκαιρίες για γκολ και ασίστ. Αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε φέτος, να βάζουμε πολλά γκολ».



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x