Stoiximan Super League

Μάρκος Αντόνιο: «Είμαι στο 100% και μπορούμε να παλέψουμε για τίτλους με τον ΠΑΟΚ»

Ο Μάρκος Αντόνιο μίλησε στην ιστοσελίδα «esportenewsmundo» για την ατομική του κατάσταση, αλλά και για τη γενικότερη που επικρατεί στον ΠΑΟΚ.

Την απόδοσή του παιχνίδι με παιχνίδι δείχνει να βελτιώνει ο Μάρκος Αντόνιο, που ξεπέρασε τα προβλήματα τραυματισμών που είχε στο ξεκίνημα της σεζόν και έχει γίνει σε βασικό γρανάζι του rotation του ΠΑΟΚ.

Σε δηλώσεις που παραχώρησε ο Βραζιλιάνος στην ιστοσελίδα «esportenewsmundo», ανέφερε πως είναι στο 100% της κατάστασής του και άπαντες στον «δικέφαλο του Βορρά» θέλουν να παλέψουν για τίτλους.

«Με την άφιξή μου είχα κάποια σωματικά προβλήματα, αλλά τώρα είμαι στο 100% και έχω προσαρμοστεί στο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Έτυχα πολύ καλής υποδοχής από όλους στον σύλλογο και στον ΠΑΟΚ νιώθω κάθε μέρα περισσότερο σαν στο σπίτι μου. Τα γκολ ήρθαν και είναι κάτι για το οποίο δούλευα πολύ τον τελευταίο καιρό, μπορώ να παίξω ως μεσοεπιθετικός και να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου. Υπήρχαν δύο γκολ σε σύντομο χρονικό διάστημα και ελπίζω η καλή φόρμα να συνεχιστεί για το υπόλοιπο της σεζόν», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Βιώνουμε μια μεγάλη στιγμή στους αγώνες στους οποίους αγωνιζόμαστε και η ιδέα είναι να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε όλο και πιο σκληρά ώστε να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει. Κάνουμε το καλύτερο δυνατό και είμαι σίγουρος ότι είμαστε στο σωστό δρόμο. Υπάρχουν πολλά ακόμα να συμβούν, αλλά ξέρω ότι μπορούμε να παλέψουμε για τους τίτλους. Η ομάδα είναι πολύ ώριμη και γνωρίζει τις δυνατότητές της», ήταν τα λόγια του Μάρκος Αντόνιο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x