Η Athens Kallithea πραγματοποίησε αρκετά καλή εμφάνιση, αλλά δεν κατάφερε να πάρει κάτι από την εντός έδρας αναμέτρησή της με τον Άρη, γνωρίζοντας την ήττα με 1-0.
Μετά το τέλος του αγώνα στη Λεωφόρο, ο προπονητής των γηπεδούχων, Στέλιος Μαλεζάς, στάθηκε στην καλή εμφάνιση της ομάδας του, λέγοντας ότι με αυτή τη νοοτροπία, υπάρχουν πολλές πιθανότητες αποφυγής του υποβιβασμού.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής της Athens Kallithea:
«Ξεκινήσαμε πολύ καλά, από μια ανύποπτη στιγμή δεχθήκαμε το γκολ. Προσπαθήσαμε να ισοφαρίσουμε με πολλές χαμένες ευκαιρίες στο πρώτο μέρος. Δώσαμε τα πάντα για να σκοράρουμε και είμαι ικανοποιημένος από αυτούς. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης προσπάθησε να χτυπήσει στην κόντρα.
Είμαι 100% πως οι καινούργιοι παίκτες θα μας βοηθήσουν. Θέλουν τον χρόνο τους σίγουρα, αλλά με τη νοοτροπία που είχαμε σήμερα θα έχουμε πολλές πιθανότητες για να επιτευχθεί ο στόχος μας».
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.