Stoiximan Super League

Μαλεζάς: «Έκανα λάθος»

Μέρος της ευθύνης για την βαριά ήττα του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με την ΑΕΚ πήρε ο Στέλιος Μαλεζάς τονίζοντας πως με την αποβολή του έκανε δυσκολότερο το έργο της ομάδας του.

«Σκασμένος» για την αποβολή του στο ντέρμπι με την ΑΕΚ εμφανίστηκε ο Στέλιος Μαλεζάς. Ο στόπερ του ΠΑΟΚ τόνισε πως η δεύτερη κάρτα που αντίκρισε έκανε ακόμη πιο δύσκολη την προσπάθεια των συμπαικτών του κι έριξε το βάρος στο ματς που ακολουθεί κόντρα στον Πανιώνιο.

«Είναι βαρύ το σκορ. Δεν ξεκινήσαμε καλά, δεχτήκαμε γκολ από την ΑΕΚ στην πρώτη φάση, μας πίεσε στη συνέχεια, ενώ εμείς αργήσαμε να το ισορροπήσουμε. Έκανα λάθος με τη δεύτερη κάρτα που δέχτηκα. Στέρησα την ομάδα μου από έναν παίκτη στον αγωνιστικό χώρο. Πιστεύω ότι η κάρτα μου επηρέασε το αποτέλεσμα.


Είχαμε δύο άσχημα παιχνίδια την προηγούμενη εβδομάδα. Στο ματς με τον Ολυμπιακό εμφανιστήκαμε όπως έπρεπε. Κοιτάμε να μην κάνουμε άλλα λάθη. Να μην τα επαναλάβουμε στα επόμενα κρίσιμα παιχνίδια.

Θέλουμε τη νίκη επί του Πανιωνίου για να ηρεμήσουμε. Είχαμε έλλειψη συγκέντρωσης. Δεν μπήκαμε έτσι όπως έπρεπε και πρέπει να το λύσουμε. Η ομάδα δεν έμεινε στη νίκη με τον Ολυμπιακό. Είναι τυχαίο γεγονός. Πρέπει να δούμε τι έφταιξε. Η ΑΕΚ στην έδρα της είναι δυνατή και σε συνδυασμό με την αλλαγή προπονητή την περιμέναμε να εμφανιστεί έτσι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x