Stoiximan Super League

Μάντζιος: «Το δουλέψαμε το γκολ όλη την εβδομάδα, σπάσαμε το πρέσινγκ του Ολυμπιακού»

Ο Άκης Μάντζιος ανέφερε ότι ο Άρης είχε προετοιμάσει τον τρόπο που ξεκίνησε στο ματς απέναντι στον Ολυμπιακό, καταφέρνοντας να πάρει κεφάλι στο σκορ από νωρίς, στη νίκη με το 2-1 στη Θεσσαλονίκη.

Σπάζοντας το πρέσινγκ του Ολυμπιακού και πετυχαίνοντας ένα γκολ για το οποίο είχε γίνει αρκετή δουλειά τις προηγούμενες μέρες, ο Άρης κατάφερε να φτάσει στη σημαντική νίκη το απόγευμα του Σαββάτου, όπως σχολίασε ο Άκης Μάντζιος.

Αναλυτικά ο κόουτς των «κίτρινων» μίλησε μετά το 2-1 επί των «ερυθρολεύκων» για:

-το παιχνίδι:

Να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα μου. Κάναμε εξαιρετική εμφάνιση απόψε. Μπήκαμε καλά και αποτελεσματικά στο παιχνίδι, σκοράροντας ένα γκολ που το δουλέψαμε όλη την εβδομάδα. Έτσι σπάσαμε και το πρέσινγκ του Ολυμπιακού. Πήραμε σημαντική νίκη με έναν μεγάλο αντίπαλο.

-τις διαφορές του ματς με τον ΟΦΗ:

Τα ντέρμπι είναι διαφορετικά παιχνίδια ειδικά στην έδρα μας. Είναι διαφορετικά στο μυαλό των ποδοσφαιριστών. Μια κακή εμφάνιση με τον ΟΦΗ, όμως δεν χρειάζεται να τα συγκρίνουμε. Μιλήσαμε με τα παιδιά μετά την ήττα και αντιδράσαμε σήμερα.

Ήμασταν στεναχωρημένοι μετά τον ΟΦΗ. Το ποδόσφαιρο είναι παιχνίδι λαθών. Κάναμε πολλά λάθη στον ΟΦΗ με αποτέλεσμα να μην έχουμε την εικόνα που θέλαμε. Είμαστε καλή ομάδα, με παιδιά με πολλές παραστάσεις και να βγάλουν εγωισμό για να κερδίσουν το παιχνίδι.

-το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ:

Συμπληρώσαμε έναν μήνα από την πρεμιέρα. Η ομάδα θέλει χρόνο, όπως όλες. Όλες ψάχνονται για τα πατήματα τους, αυτό γίνεται και με εμάς. Καλό είναι να ξεκουραστούν τα παιδιά και θα έχουμε χρόνο να ασχοληθούμε και με τον ΠΑΟΚ από αύριο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x