Stoiximan Super League

Μάντζιος: «Θέλουμε χρόνο, όταν αποκτήσουμε ομοιογένεια θα είμαστε μία πολύ καλή ομάδα»

Διαβάστε όσα δήλωσε ο προπονητής του Άρη, Άκης Μάντζιος, στη συνέντευξη Τύπου μετά το ισόπαλο 1-1 της ομάδας του κόντρα στον Ατρόμητο για την 1η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Ατρόμητος και Άρης πήραν από έναν βαθμό μετά το ισόπαλο 1-1 στη μεταξύ τους αναμέτρηση για την 1η αγωνιστική της Stoiximan Super League, με τον προπονητή των Θεσσαλονικιών, Άκη Μάντζιο, να εκφράζει στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του ματς την πεποίθηση ότι η ομάδα του αποδίδει πολύ καλύτερα, όταν αποκτήσει ομοιογένεια.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του Άρη:

«Ήταν ένα αποτέλεσμα το οποίο δεν θέλαμε. Ηρθαμε για να κερδίσουμε. Είχε καλό ρυθμό το ματς αλλά έλειπαν οι φάσεις. Αν μία ομάδα το άξιζε λόγω φάσεων ήμασταν εμείς. Στα τελευταία λεπτά προσπαθήσαμε, ήμασταν γύρω γύρω από την περιοχή αλλά δίχως τη μεγάλη ευκαιρία για να πάρουμε το ματς. Πρέπει να αναλογιστούμε ότι πολλά παιδιά ήρθαν πρόσφατα, δείχνουν ότι είναι πολύ καλοί παίκτες και όταν αποκτήσουμε ομοιογένεια, θα είμαστε μία πολύ καλή ομάδα. Συν την απουσία του Σίστο και των τιμωρημένων. Θεωρώ ότι όταν τελειώσουν οι μεταγραφές θα είμαστε μία πάρα πολύ καλή ομάδα στο φετινό πρωτάθλημα».

Για τον Ντιαντί: «Έχει ένα απίστευτο θράσος… Είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής και έχει μέλλον. Σίγουρα θέλει προσαρμογή, η γλώσσα είναι θέμα αλλά ακούει και έχει τρομερό ταλέντο».

Για το 1-1 και τον βαθμό της ισοπαλίας: «Είχαμε καλύτερες ευκαιρίες και μετά το 1-1. Δεν έγιναν οι κλασικές ευκαιρίες αλλά αν μία ομάδα άξιζε τη νίκη ήμασταν εμείς. Τρία παιδιά της αρχικής ενδεκάδας ήταν λίγες μέρες μαζί μας αλλά προσπάθησαν. Κάποια στιγμή ίσως χάσαμε κάποια μέτρα αλλά δεν απειληθήκαμε ακόμα».

Για τον Φαμπιάνο: «Είναι πολύ σημαντική προσθήκη. Η αξία και η ποιότητά του είναι γνωστά. Έχει όμως δύο προπονήσεις. Είχαμε σκοπό να του δώσω λίγο χρόνο αλλά το ματς δεν πήγε όπως θέλαμε» .

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x