Stoiximan Super League

Μάντζιος: «Πέσαμε πάνω στον Γκορμπούνοφ»

Ικανοποιημένος έμεινε από την εμφάνιση του Λεβαδειακού κόντρα στον Ατρόμητο ο προπονητής της ομάδας, Άκης Μάντζιος όπως δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου.

Κανένα παράπονο από την προσπάθεια των παικτών του δεν έχει ο τεχνικός του Λεβαδειακού, Άκης Μάντζιος όπως δήλωσε μετά τη λήξη του ματς στη συνέντευξη Τύπου. Ο προπονητής των Βοιωτών χαρακτήρισε φάση «κλειδί» για την εξέλιξη του ματς τη χαμένη ευκαιρία του Μιλιάζες στο α’ μέρος, ενώ πρόσθεσε ότι αν δεν ήταν ο Γκορμπούνοφ στη φάση του Μάντζιου θα μπορούσε η ομάδα του να πάρει και ένα βαθμό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Άκης Μάντζιος:

«Θέλω πρώτα απ’ όλα να ευχηθώ καλή τύχη στον Ατρόμητο για το ματς της Πέμπτης κόντρα στη Φενέρ. Σε ό,τι αφορά το ματς μόνο ευχαριστημένος είμαι από την εικόνα της ομάδας μου. Ξέρετε τι έχουμε περάσει δύο μήνες. Καταφέραμε βάσει των δυσκολιών που είχαμε να παρουσιάσουμε μια πάρα πολύ καλή εικόνα.

Καθοριστικό σημείο ήταν η κλασική ευκαιρία του Μιλιάζες στο πρώτο ημίχρονο. Κοντρολάραμε τον Ατρόμητο και δεν απειληθήκαμε από τον Ατρόμητο. Είχαμε μια ευκαιρία και πέσαμε πάνω στον Γκορμπούνοφ. Κράταμε την εμφάνιση και τις επόμενες μέρες θα προσπαθήσουμε να φέρουμε κάποια παιδιά και μέσω των προπονήσεων να αποκτήσουμε την απαραίτητη ομοιογένεια».

Για τις μεταγραφές που αναμένεται να πραγματοποιήσει ο Λεβαδειακός τόνισε:

«Θέλουμε κάποιους παίκτες για να γεμίσουμε το ρόστερ. Θέλουμε αρκετούς, υπάρχουν συζητήσεις και είμαστε σε επικοινωνία με τη διοίκηση. Ενισχύεται η ομάδα και παιχνίδι με το παιχνίδι θα γινόμαστε καλύτεροι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x