Stoiximan Super League

Μάντζιος: «Η δεύτερη θέση δεν μας πιέζει, ούτε μας γεμίζει άγχος»

Οι δηλώσεις του Άκη Μάντζιου ενόψει του αγώνα του Άρη με την Athens Kallithea την Κυριακή (20/10, 20:00).

Ο Άρης θα υποδεχθεί την Athens Kallithea την Κυριακή (20/10, 20:00), για την 8η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Ο Άκης Μάντζιος μίλησε ενόψει του αγώνα, αναφέρθηκε στη διακοπή και αν αυτή τους βοήθησε, σημείωσε πως δεν ένιωσε η ομάδα του πίεση που είναι στην 2η θέση, ενώ μίλησε και για τον Ρόμπιν Κουάισον.

Αναλυτικά όλα όσα είπε:

Για το αν βοήθησε ή όχι η διακοπή την ομάδα του: «Κάθε διακοπή έχει και καλά και αρνητικά στοιχεία. Ας μείνουμε στα θετικά, στην περίπτωση αυτή. Αν κρίνουμε από τον όγκο της δουλειάς που κάναμε, είμαστε ευχαριστημένοι. Είχαμε σχεδόν όλο το γκρουπ των ποδοσφαιριστών μαζί μας, ήταν όλοι υγιείς και δουλέψαμε καλά. Δεν ξέρεις μετά από μια διακοπή πώς θα εμφανιστείς ως ομάδας, αλλά πιστεύω ότι θα εμφανιστούμε καλά απέναντι στην Athens Kallithea».

Για το πώς περιμένει αυτό το παιχνίδι, που είναι απέναντι σε μια ομάδα που έχει πέντε ισοπαλίες ως τώρα στη σεζόν, δεν έχει νίκη, αλλά είναι δυσκολοκατάβλητη: «Είναι μια καλή ομάδα, που θέλει προσοχή. Έχει ένα ιδιαίτερο στιλ παιχνιδιού κι αυτό το έχει δείξει παίζοντας απέναντι σε μεγάλους αντιπάλους, πόσο τους δυσκόλεψε. Πρέπει να είμαστε πολύ καλά τακτικά σε αυτόν τον αγώνα, σοβαροί και πειθαρχημένοι στο πλάνο μας, για να νικήσουμε».

Για το στοίχημα που καλείται να κερδίσει ο Άρης σε αυτό το παιχνίδι, εννοώντας τη σταθερότητα που πρέπει να δείξει ως ομάδα, και τι περιμένει να κάνουν οι παίκτες του σε αυτόν τον αγώνα: «Περιμένω να κάνουν οι παίκτες σε αυτό το παιχνίδι αυτό που ζητάμε συνέχεια. Δηλαδή, να παίξουμε το ποδόσφαιρό μας, με τον τρόπο που έχουμε δείξει ότι μπορούμε να κάνουμε και να υπηρετήσουμε σωστά το πλάνο μας. Έχουμε ποιότητα ως ομάδα και πρέπει να τη βγάλουμε και πάλι στο γήπεδο. Θέλω να δω τους παίκτες να ''διψούν'' για τη νίκη, όπως σε κάθε παιχνίδι. Θέλω να τους δω να παλεύουν για κάθε μπάλα στον αγωνιστικό χώρο και τελικώς να φτάσουν στη νίκη».

Για το αν η δεύτερη θέση τούς έβαλε πίεση ή, αντιθέτως, τούς έχει δώσει ''φτερά'': «Δεν μπήκε πίεση στην ομάδα επειδή είμαστε στη δεύτερη θέση. Πίεση υπάρχει πάντα στην ομάδα μας. Πάντα υπάρχει θέληση για το καλό αποτέλεσμα. Οπότε, δεν θεωρώ ότι μάς επηρεάζει με κάποιον τρόπο η δεύτερη θέση, ούτε μάς γεμίζει με άγχος. Γνωρίζουμε σε ποια ομάδα είμαστε και τι στόχους έχει η ομάδα. Έχουμε παίκτες με εμπειρία και ισχυρή προσωπικότητα, οπότε δεν κοιτάζουμε τη βαθμολογία, αλλά τον κάθε αντίπαλο χωριστά και να παίρνουμε τους βαθμούς που θέλουμε».

Για το ροτέισον της ομάδας κι αν αυτό ανοίξει κι άλλο, μιας και το σύνολο σχεδόν των παικτών, ακόμη κι ο νεοφερμένος Ρόμπιν Κουάισον, έχει φτάσει στο επιθυμητό αγωνιστικό επίπεδο: «Αυτό είναι κάτι που θα το δούμε μετά τον αγώνα με την Athens Kallithea. Έχουμε τρία παιχνίδια σε μία εβδομάδα μαζί με αυτό του Κυπέλλου, οπότε θα αποφασίσουμε τότε τι θα κάνουμε».

Ειδικότερα για τον Ρόμπιν Κουάισον κι αν δείχνει μέσα από τις προπονήσεις στον Άρη ότι μπορεί να αποτελέσει επιθετικό δίδυμο με τον Λορέν Μορόν: «Σίγουρα μπορούν! Είναι διαφορετικοί παίκτες και μπορούν να συνυπάρξουν στην ίδια ενδεκάδα. Το ζητούμενο για τον Κουάισον είναι να ανεβαίνει κάθε εβδομάδα που περνάει σε ρυθμό, γιατί είχε καιρό να αγωνιστεί. Είναι δύο εξαιρετικοί ποδοσφαιριστές και όταν υπάρξουν μαζί στην ομάδα, θα μάς βοηθήσουν πολύ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x