Stoiximan Super League

Μάντζιος: «Αποκτούμε τον σεβασμό όλων, δεν μας το χάρισε κανείς αυτό»

Ο Άκης Μάντζιος στάθηκε στα μεγάλα κέρδη του φετινού Άρη που είναι ο σεβασμός όλων των μεγάλων αντιπάλων του, κάτι που ενισχύθηκε μετά το 1-1 με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Ο Μάντζιος ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου του ισόπαλου (1-1) αγώνα του Άρη με τους «πράσινους», πως:

«Νομίζω μας βλέπουν διαφορετικά και το καταφέραμε μόνοι μας. Δεν μας το χάρισε κανένας. Το καταφέραμε με τη δουλειά μας, με τον τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα παιχνίδια».

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Πήραμε έναν πολύ σημαντικό βαθμό. Ο στόχος μας ήταν η νίκη… Θεωρώ όμως ότι δεν είχαμε την απόδοση άλλων αγώνων για να διεκδικήσουμε τη νίκη από το πρώτο μέρος. Στο δεύτερο αντιδράσαμε με τις αλλαγές, ισοφαρίσαμε και αν ήμασταν πιο προσεκτικοί στην τελική πάσα θα διεκδικούσαμε κάτι παραπάνω. Είναι ένα αποτέλεσμα που μας κρατάει ψηλά, απέναντι σε έναν αντίπαλο με μεγάλη πίεση σήμερα. Ακόμα και χωρίς την καλύτερη εικόνα μας, μας ικανοποιεί ο βαθμός της ισοπαλίας.

Νομίζω μας βλέπουν διαφορετικά και το καταφέραμε μόνοι μας. Δεν μας το χάρισε κανένας. Το καταφέραμε με τη δουλειά μας, με τον τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα παιχνίδια. Είναι πολύ νωρίς. Πρέπει να συνεχίσουμε με το ίδιο σκεπτικό. Μας αρέσει που είμαστε ψηλά αλλά υπάρχει δρόμος και οφείλουμε να είμαστε προσγειωμένοι. Να κοιτάξουμε τα λάθη μας και να τα διορθώσουμε στα επόμενα παιχνίδια.

Ξεκινήσαμε καλά και αποκτούμε τον σεβασμό όλων. Δεν τέθηκε πότε στόχος το πρωτάθλημα. Αυτό το κάνουν άλλοι για να βάζουν πίεση στην ομάδα και να αποδεικνύει πράγματα. Δεν έχουμε να αποδείξουμε τίποτα. Ο στόχος ήταν η 4άδα και για αυτό συνεχίζουμε. Για να διεκδικήσεις άλλωστε το πρωτάθλημα, πρέπει πρώτα να πας στην 4άδα»
.

Για την κακή εικόνα της ομάδας του στο πρώτο ημίχρονο, ο κόουτς των «κίτρινων» σχολίασε:

«Σίγουρα δεν είχαμε τη μπάλα στα πόδια μας. Ξεκινάμε από εκεί. Δεν είχαμε επιθετικότητα και ένταση. Ειδικά στο πρώτο μέρος είχαμε μεγάλες αποστάσεις και αυτό δημιουργούσε πρόβλημα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x